Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nehéz lenne komoly kapcsolatot találni?
Én is szeretnék már lányt találni. De az igazság az, hogy én tipikusan az az ember vagyok akit külső megfog, belső megtart. Tehát a külső is számít nekem. És sajnos én nem próbálkoztam még be sok lánynál. Mivel a környékünkön nincs sok lány aki tetszik. Akinél pedig a városomban bepróbálkoztam éppen ezért felszínes volt. Mivel tudta, hogy nem sok a szép lány rajta kívül. Elkezdtem ismerkedni 50-100 km körzetben is lányokkal. De sajna még nem jött össze semmi.
Az a baj, hogy már a normális lányokon is rontanak a r•bik. És ma már más dolgok számítanak normálisnak mint régen. A fiatalabb lányok a menöségre buknak. A 18+ os lányok pedig a minnél több pénzre meg arra, hogy kocsid legyen. A tini fiatalabb korosztály már jobb amúgy meg.
Az igazság az, hogy a lányok 10%-a az aki teljesen normális. És sajnos nekik a nagyrésze foglalt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!