Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak olyan nők, akiknek...

Vannak olyan nők, akiknek szintén elegük van ebből az országból és ugyanúgy meg akarnak pattanni innen?

Figyelt kérdés
Számomra nincs jövő Magyarországon, nem látok itt reményt számomra. Így dobbantani fogok innen. Viszont ahogy látom a legtöbb nő nem akar elmenni és itt tervez jövőt, így ki is zárható vagyok a szemükben. De van, aki hasonlóan érez, mint én?

2021. szept. 14. 22:06
1 2 3 4
 11/37 Camorri válasza:

Lépd meg! Én is külföldön élek már 5 éve. Azóta megváltozott a világnézetem.

Ha aggódsz azon hogy nem lesz párod külföldön, akkor ne aggódj! Pont ugyan annyi eséllyel fogsz ott is partnert szerezni mint magyarban. Persze ha fixen kikötöd, hogy magyar anyanyelvű partnert keresel, az nehezebb lesz, de nem lehetetlen.

És azoknak akik fennakadtak azon hogy valaki magyar partnert keres, de külföldön akar élni: otthon jó érzés ha anyanyelven lehet szólni az élettarshoz. És az aki szereti a másikat, az nem úgy szól hozzá a másikhoz, ahogy az emberek többsége. A mentalitásbeli különbségek, meg nem kicsit érezhetőek, ha az ember csak egyszer elmegy egy rendezvényre külföldön, vagy egy társasággal sörözni egyet.

2021. szept. 15. 08:36
 12/37 A kérdező kommentje:
Nem baj ha nem magyar lesz a társam. Eddig egyébként is csak olyan kapcsolataim voltak amikben nem magyarul kellett beszélni. Gondoltam hátha így a végére még összejöhet valami, de úgy néz ki nem fog.
2021. szept. 15. 11:56
 13/37 anonim válasza:
Svájci magyar férfi ismerkedne
2021. szept. 15. 13:09
 14/37 anonim válasza:
Mert mégis mit tanultál? Nincs olyan szakma ma, amivel ne lehetne remekül keresni itthon.
2021. szept. 15. 17:27
 15/37 anonim válasza:

A Magyarok jól keresnek MÉGIS MINDIG SIR A SZÁJUK!

üdv:eGY romániai MANUS!

2021. szept. 15. 17:48
 16/37 A kérdező kommentje:

Ha fizetned kell az albérletet, akkor már nem.

2021. szept. 15. 19:41
 17/37 anonim válasza:
Milyen szakmával nem lehet kifizetni az albérletet?
2021. szept. 15. 21:33
 18/37 A kérdező kommentje:

Ki lehet. Csak az nem élet, hogyha a fizetésed 60% elmegy albérletre.

2021. szept. 16. 06:47
 19/37 anonim válasza:
Jaja, szörnyű, ha egy fizetésből ki tudod fizetni az albérletet, kaját, és még marad is egy kevés. Külföldön egy kezdőfizetésből vagy 10 albérletet ki lehet fizetni!
2021. szept. 16. 10:02
 20/37 A kérdező kommentje:

Külföldön ritkán kell albérletet fizetni, mert ha van szakmád akkor a munkáltató legtöbbször kibérel neked ingyen egyágyas szobát.

Magyarországon a kaja, bérlet és albérlet után alig marad valami (ha marad). Külföldön ha magán albérletbe mennék arra csak a fizetésem kb 15-20% menne el, szemben Magyarországgal, ahol 60.

2021. szept. 16. 12:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!