Vannak olyan nők, akiknek szintén elegük van ebből az országból és ugyanúgy meg akarnak pattanni innen?
Mármint berakattak vagy árva lettél?
Amúgy ha tovább mész akármilyen egyetemre/főiskolára/OKJ-re(vagy ami helyette van) akkor azzal már jogosult vagy kollégiumra vagy bármi ilyesmire, így a szállás egy ideig meg van oldva.
Pedig nem ártana megpróbálni. Elvégre van más lehetőséged?
22#
Kedves naiv kérdező! Ha szerinted mindenki fideszes/ellenség/más rossz dolog aki nem ért veled egyet akkor neked nem ez a weboldal való hanem a Reddit!
Szóval a lényeg: A migrációt a webes szokásaidba is bevonhatnád ha ilyen szélsőségesen gondolkodsz, nem tudsz ellenvéleményeket kezelni
Nem mindenki nyilván.
De saját tapasztalatból és másokon is azt látom, hogy nem igazak amiket írnak, miszerint kint minden rossz meg drága meg migráncsok jáááj! És itthon meg milliós fizetések meg kánaán van.
Alapvetően a következő csoportok szoktak szidni engem, akiket viszont meg tudok érteni, mert nekik valóban jobb Magyarországon:
- Láncdohányos alkoholisták
kint a cigi és pia valóban drágább, míg Magyarországon olcsó. Nem is láttam még egyszer sem csövest vagy alkeszt itt, szemben Magyarországgal ahol elférni alig lehet az aluljárókban a sok hajléktalantól és nem telik el nap, hogy ne kunyerálna tőled valaki piára, míg itt egyszer nem kért senki pénzt tőlem. Tehát ha te is láncdohányos alkoholista vagy akinek kötelező meginnia naponta munka után egyből 5-6-7 kőbányait, akkor valóban jobban jársz Magyarországgal, mivel itt ez kicsit költséges lenne
- Cigányok (+fideszes nyuggerek)
na ők a legnagyobb migrácsrettegők. Szószerint összerezdülnek és pánikszerű állapotba kerülnek még ha csak meg is hallják ezt a szavat. Ismertem mélyszegénységben élő romákat, akiket kint másfél ezres fizetések vártak, de csak azért nem mentek ki mert rettegtek a migrácsoktól. A fideszes nyuggerek is ha meghallják, hogy az unoka kiment a hanyatló brüsszeli nyugatra akkor egyből az "úúúristen! Fel fognak robbantani az iszlámosok!" reakció jön. A cigányok esetében megértem a félelmet, elvégre ha a sok segíly szét lesz osztogatva a migrácsoknak akkor mi lesz velük? Még a végén el kellene menni dolgozni is!
- Londoni kulimunkások
London egy lezüllőtt túlárazott putri. A helyiek másokat lenéző lusta sznobok. Alig akarnak fizetni valamit, de cserébe méregdrága minden. A rokonaimat kivéve mindenki megbánta aki ide jött ki.
Azonban a jó hír, hogy senki nem kötelez téged, hogy pont Londonba költözz. Megértem én, hogy az instára meg a fb-re menőbb kitenni, hogy "Londonban élek *háttérben a Big Bennel" mintsem valami istenháta mögötti no-name bajor kisfaluban. De szerintem az hogy mennyire fizetnek és milyenek a körülmények sokkal fontosabb, mint az insta profilom.
- Akik a magyarok kívül egy kukkot nem tudnak és nem is akarnak beszélni más nyelveken. Semmi szakmájuk nincs és nem is akarnak. Írni-olvasni sem tudnak.
Azt had ne kelljen már magyaráznom hogyha te elmész mondjuk Németországba akkor neked kell németül megtanulni nem a németnek magyarul. Vagy ha elmész Dániába akkor te tanulj meg dánul és nem várhatod a dántól, hogy ő tudjon magyarul a saját országában. De az ilyenek, akik öt év után is csak húsipari futószalagmunkát csinálnak és mindenáron csak magyarul akarnak beszélni és még csak meg sem próbálnak megtanulni más nyelveken (még csak angolul sem tudnak semmit) írni-olvasni sem tudnak azok ne csodálkozzanak, hogyha a minimálbértől nem lesz több a fizetésük.
Mivel én egyik sem vagyok, ezért engem a fenti csoportok tagjai fölösleges próbálnak etetni olyan szövegekkel, hogy "kint mennyire rossz, magyarba mennyire jó" stb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!