Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mit csináljak a szorongásommal?

Mit csináljak a szorongásommal?

Figyelt kérdés
Gyakorlatilag van egy alapszorongásom ami szerintem az életem kezdete óta velem él. Már önmagában ez is olyan mintha folyton egy súlyt cipelnék magamon. De ehhez még hozzájönnek az élet dolgai, amik szintén rátesznek az egészre nem kevés lapáttal! Elegem van a munkámból,mert egy nyomvadt dead end job, szorongok az emberi kapcsolataim miatt, szorongok az egészségem miatt, szorongok a külsőm miatt, szorongok a pénzem miatt. Szinte majdnem minden miatt.

#nehézség #szorongás #nyomásalatt
2021. szept. 7. 13:37
1 2
 11/12 anonim válasza:

Hát nálam ez mostanában kezdődött

A barátaim fordultak ellenem,és elkezdtem félni az emberektől

A szüleim csodálkoznak miért nem megyek ki az utcára

Nem akarok,nem akarok találkozni velük ,borzalom

Nem tudok bízni bennük

2021. szept. 8. 17:08
 12/12 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok.Egészen kisgyerekkorom óta erős szorongásaim vannak.Kb. 18 éves korom körül úgy döntöttem,hogy na ebből elég volt,és tényleg társasági ember lettem.Ez sok javulást hozott a mindennapi életben,de a szervezetem sokszor továbbra sem "így gondolja".Ahhoz tudnám hasonlítani,mint mikor egy operációs rendszer (pl. Windows) elfut,működik, de a háttérben teljesen fölösleges programok mennek,amik rontanak a minőségén. Na nekem a szorongás ilyen.Sokszor úgy érkezik meg,hogy még konkrét dologhoz sem tudom kötni.Sajnos 7 évvel ezelőtt nyugtatót irattam fel rá,ami nagyon bevált,de azóta megy a csiki-csuki. Nyugodtabb időszakokban mindig lecsökkentem,legutóbb már annyira,hogy már-már a leszokás közelében voltam.De aztán visszatérnek a szorongások és kezdődik minden előlről.Ördögi kör... Szakemberekkel sem sikerült kikeverednem belőle.Jelenleg a harmincas éveimben vagyok,de nem múlnak.:(
2021. szept. 8. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!