Visszatért a szorongásom. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 23. 08:41
1/6 anonim válasza:
Kezeltesd,ugyanúgy mint mikor elmúlt.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Úgy érzem nincs erőm még egyszer végig csinálni azt a folyamatot.:'( Megőrülök. Ételre nem tudok nézni, mert úgy érzem mennem kell a wc-re, de úgy, hogy "jön mindjárt a VUK"... Most is.:/:/ Aludni sem tudok nagyon, egyfolytában kattog az agyam, már rosszul vagyok úgy is a hányinger mellett, hogy szédülök, fájnak a szemeim, erőtlen vagyok. Szakorvosnál régen voltam, igazából csak úgy tudna segíteni, ha visszatérne az önbizalmam és nem hagynám magam megalázni(párkapcsolat). De most oda nem szeretnék menni, mégis tudtok valami megoldást ezeken kívül? Bármi ami az eszetekbe jut.
2012. ápr. 23. 10:35
4/6 anonim válasza:
Barátok, társaság.
Mitől szorongsz?
5/6 anonim válasza:
Tudom min mész keresztül.
Amíg megoldást találsz, jobb lenne ha újra szednéd a gyógyszert. Akkor kicsit kitisztulnak a dolgok és könnyebb végig gondolni mit fogsz tenni.
6/6 anonim válasza:
Valami nyugtatóra szükséged lenne egyenlőre. Kezdj el önszuggessziót. Naponta háromszor legalább 5 percig végezd a gyakorlatot. A helyes légzés és a relaxáció még visszafordíthatja a betegséged /nálam legalábbis így volt/. Még ma este kezdj el futni! 20 perc aktív mozgás felér egy antidepresszáns hatásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!