Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy lehet megtanulni csajozni?

Hogy lehet megtanulni csajozni?

Figyelt kérdés
2021. aug. 29. 15:08
1 2
 1/16 gucsti123 válasza:

Ahogy minden mást, sok gyakorlás, és ne add fel.

Nincs egy jól be vált taktika, nem kell göndör haj, drága ruhák, legújabb telefon csak bátornak kell lenni.

2021. aug. 29. 15:28
 2/16 anonim válasza:
Megtanulni szerintem sehogy, mert minden nő más és más, nincs egy átfogó, általános képlet, aminek az alkalmazása mindenkinél egyformán beválik.
2021. aug. 29. 15:45
 3/16 anonim válasza:
1. van az a réteg, ahol egy drága ruhától már nedvesedik a bugyi. kérdés, hogy a sikerélmény miatt akar az ember csajozni vagy esetleg valami komolyabb szándék is van emögött ugye...:D
2021. aug. 29. 18:23
 4/16 anonim válasza:

Jön az magától! Ha meg nem, akkor fel kell tenni hülye kérdéseket a gyakorin. :D

Amúgy, a normális nőknél a humor, és az intelligencia mindent visz. Tapasztalatból tudom. ;-)

2021. aug. 29. 19:08
 5/16 anonim válasza:
Leírták már előttem is, de azért +1 sosem árt: legyél bátor, próbálkozz és ne add fel (mert nagyon sokszor el fognak utasítani).
2021. aug. 30. 08:42
 6/16 anonim válasza:

+2

Próbálj meg tét nélkül közeledni egy lányhoz, az esélytelenek nyugalmával. Ha izgulsz, meglátszik rajtad, és ezt leveszi a csaj.

2021. aug. 30. 09:25
 7/16 anonim válasza:
Először is merj kezdeményezni. Nem kell félni az elutasítástól. Sőt, elmondom lehet sokan azt hiszik elutasítja közben pedig várná kezdeményezzen. Aztán alap témák.
2021. aug. 30. 20:14
 8/16 Mathus válasza:

[link]

Ebben a Peaky Blinders egypercesben kb. minden benne van, amit a csajozásról kell tudni. Meg úgy mindenről.:))

2021. szept. 2. 15:21
 9/16 anonim válasza:

Tény hogy nyomni kell folyamatosan a nyerő dumát, hogy a Tündér soha ne unatkozzon melletted!

De pl. én szerintem a képességgel születtem!

De ettől még rátanultam, és tanulok még ma is! És a szexet is folyamatosan! Nincs vége soha!

Mint a technika! Minden nap jön valami új!

2021. nov. 16. 15:01
 10/16 anonim válasza:
Aki "De mi va ha elutasít?"-tal kezd, az ne akarjon nőt magának. Vannak biszex srácok, melegek, és próbálkozzon ott!
2021. nov. 16. 15:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!