Hogy lehet megtanulni csajozni?
Kérdés, hogy csajozni akarsz, vagy megismerkedni egy lánnyal!
"Csajozási képességgel" születni egy baromság! Nem születünk semmilyen képességgel, max. hordozunk némi tehetséget, ami később – mindenféle külső behatásra – kialakul bennünk, vagy örökre elnyomjuk magunkban. "Csajozási képesség" meg nincs, max. vannak olyan srácok, akik nem annyira félénkek a csajok előtt, nincs semmi tétje, ha egy csaj lepattintja. Megy a másikhoz…
Nem olvastam még a válaszokat, leírom, akik kapásbül eszembe jutnak.
Egy:
felejtsd el az önjelölt "tanárokat", pua stb. Írok neked egy részletes vázlatot, de annak konkrét köze nem a csajozáshoz van -mégis pont ezek kellenek a csjaozáshoz is, meglátásom szerint-, hanem a férfiak lelki fejlődésének vonatkozó mozzanatairól fog szólni.
Nem állítom, h kizárólag hülyeségeket oktatnak ezek a pua féle "csajozási tanácsadók", érdemes sok mindent megvizsgálni az életben, az ő írásaikat is esetleg -bár alapvetően időpazarlás-, poénból én is megvizsgáltam mostanában, mi a módszerük, hát eléggé biznisz gyanús... Van pár okos gondolatuk, de lényegileg túlagyalt baromságaik vannak, a videóikon meg az agyát játszó, belül félős, kifelé magabiztosságot színlelő kisfiúkat láttam "tanárnak álcázva". A pszichó megfigyelés oké, tanulhatsz testbeszédról pl Alan Pease pszichológus könyveiből stb., mégsem ez a lényeg.
A LÉNYEG:
Nem kell haditerv, részletes b*zb*sz. Én csak a fő vázlatpontjaimat mutatom, ezek inkább a megalapozások, nem kell konkrét "csajozási módszer". Legyél önmagad, ne játszd az agyad, mert a nők egy része elhiszi, de csak egy ideig (ez érvényes a bunkó pasikra is: a nők egy részének imponál a bunkó -mert magabiztosnak látszik-, de egy idő után már sírnak, hogy "jajdebunkóapasim!"), a nők másik része meg egyből rájön úgy is, ha csalafinta vagy. Néhány régi haveron láttam az ilyen szitut, én viszont egyenes módon közeledek / vagy tartok (egyelőre) távolságot másokkal.
Kettő:
ÖNMAGADDAL kezd, mélyítsd önismereted, dolgozd fel minél több szorongásod / traumád, amid van. Görcsösen ugyanis semmi nem megy simán. Ez egy folyamat: kevesebb általános görcs magad kapcsán - esélyesebben közelebb kerülsz egy (vagy több) nőhöz. A "több nő" alatt értem azt, amíg ez nem számít megcsalásnak, tehát ismerkedési szint, bókolás. Akihez meg elég közel kerülsz majd, ne csald meg, de ettől még nem kell hanyagolni másokat, mert a nők épp úgy válhatnak haverrá, baráttá, mint a férfiak.
(Ha kb tíz, neked tetsző nőhöz már közeledsz, teljesen jó arány, ha közülük egyhez közelebb kerülsz. Tanuld meg tudomásul venni azt, ha "olyan értelemben" elutasítást kapsz. Ez nem mindig kellemes, de sokszor érthető pl pasija van, nem tetszel neki, vagy kiderül, hogy nagyon nincs közös pont, érdeklődési kör stb, vagy pusztán szexet nem akar, társnak meg nem pont te kellesz neki stb stb)
Három:
szoktasd magad a kívánt helyzetekhez. Én is szorongó voltam anno kamasz fiúként, aztán 18 évesen valahogy elkezdtem bulikba járni, máris megvolt a közeg, ahol megszólíthattam lányokat, nem úgy, mint pl korábban egy osztályteremben. Akivel nap mint nap együtt vagy, általában nehezebb, mert vagy már barátod (gyerekkori lánybarát), vagy osztálytársas, és cikibbnak érzed "kezdőként" a csajozást lány osztálytárssal. Kivétel erősíti a szabályt. Amúgy nekem az első flörtöm gimiból volt, de MÁSIK osztályból. Igaz, akkor még félős voltam, de én kezdeményeztem és a csaj nyomult rám utána. De elbaltáztam, mert még nem tettem rendben a szorongásaimat akkoriban.
Merj hibázni, mert okulsz belőle! Csak vigyázz, ne kövess el túl nagy hibát, nehogy nagy bajod legyen neked, vagy másnak!
Négy:
szerencse a lakhely szempontjából, ami nekem részben oké, részben nem, ugyanis imádom a természetet, a falusi környezetet, de falun inkább csak tősgyökeres tud csajozni -én pl faluba kerültem, városi voltam-, vagy ha mázlija van az embernek, az kivétel. Buliban tudok csajozni, és sok más helyen is, de falun nem. Őszintén szólva nem is igazán vágyom egy pici, összezárt közösségben intim életet élni, inkább máshonnan legyen megint nőm.
Az én pechem a régi életemben a körülmények voltak, felnőtt koromban többnyire pici településeken éltem, manapság meg ráadásul ha városban vagyok, nincs időm, rohannom kell a teendők után sajnos...
Gyakorlatilag ha megvannak ezek a tényezők, akkor csak idő kérdése, és NE legyél ambíciózus, hanem csak ismerkedj emberekkel, férfiakkal, nőkkel. (Fiúkkal lányokkal, ha még tini vagy.) Aki tetszik, a vállát érints meg néha (kedvesen) -evvel is jelzed, hogy közelednél-, és bókolj neki, a finom, apró bók nem jelent se nyomulást, se félreértést általában.
Ha van párod, akkor is bókolhatsz bárkinek, és ha ez a párodnak nem tetszik, jobb ha szakítasz -na jó, ha közösen gyereket neveltek akkor ez még nem elég ok a válásra-, az első csajom még az emlékeimre is féltékeny volt, nem kívánom másoknak a féltékenységi jeleneteket (az első nőm nem látványosan, hanem duzzogva csinálta: "persze a régi flörtjeid... na de bezzeg én meg nem érek fel velük, mi??" stb, pedig nem adtam okot neki sose a félrékenységére).
Teljesen magától fog jönni, hogy kivel lesz valami és meddig jutsz el. Ami még fontos: bármi is történik, sose legyél ambíciózus, ne döntsd el, hogy holnap mi legyen. Mert lehet, hogy dugtok, aztán hiába élvezte ő is, másnap már nem látod többé, mert esetleg titokban párja van, vagy egyéb okból. Aztán van, akivel meg inkább mindössze gyengéd légkör alakul ki. Tedd ami jól esik és ami egyúttal aktuálisan a másiknak is jó.
Ne döntsd el tehát, h kivel akarsz összejönni. Valakivel aktuálisan dolgod van, valakivel meg máskor, és vannak, akikkel sosem. Ezt előre nem tudhatod, kivel mi lesz és én se tudom előre, nem vagyok jós. Épp ezért legyél nyitott mindenkire, akikre nyitott tudsz lenni, de NE csaló, ne lesipuskás módon amolyan "talonban", hanem nyílt kártyákkal élj ilyen téren.
Én megválogatom, kikkel ismerkedem, de ha ismerkedem, az őszinte hozzáállás részemről. Aztán kivel mikor mi alakul, részletkérdés.
...folytatom még pár mondatommal. Az oldottságról írtam, általában jó, ha van humorod, és az ha SPONTÁN a nő előtt (is). Jó az is, ha nem vagy buta bunkó. Bár nekik is van párjuk, na igen, egy buta bunkó nő általában a buta bunkó pasi párja. Az ő dolguk.
Mondom, fejleszd önmagad és az önismereted, ez az egyik kulcs.
Nem kell tökéletesnek lenni, se gazdagnak (pénz inkább a gyerekneveléshez kell, pontosabban ahhoz pénz is kell, nehogy éhezzen a majdani gyereked).
A jelekről még nem írtam, nos, nem az a fontos, amire kitérnek a pszichológusok, mert más céljuk van a pszichológusoknak, amikor a női testbeszédről írnak, bár ez is jól jöhet, mégse fontos, a nő nem egy ló, akinek a fogát nézned kellene, hogy "áhá, most nedvesedik" stb. Felesleges.
A lényeg inkább hogy NEHOGY FÉLREÉRTSD a nőket, pláne amikor közeledsz egy nőhöz! Ez már fontos! Ugyanis sokszor az ellenkezőjét mondják / sugallják annak, amit éreznek / akarnak, vagy auzért adnak furcsának látszó jeleket, MERT BIZONYTALANOK SOKSZOR A NŐK. Ez is nagyon fontos!!
Következésképp nyugodtan ismerkedj tovább akkor is, amikor fuircsállod és gyanúsan kellemetlennek véled egy nő jelzését. Csak akkor állj le, ha már teljesen egyértelműen tudtodra adja, hogy zavarod őt! (Pl második alkalommal is azonnal lelép, vagy rádkiált, hogy "állj már le!" stb)
Kezdők sajnos sokszor önbizalomhiányosak és azt hiszik, hogy "á, inkább hagyom a csudába, biztos esélytelen".
Elárulok egy titkot, kérdező, hogy általában miért ne hagyd a csudába: azért mert a női természet része a bizonytalanságuk! Azaz maguk se tudják sokszor, mit akarnak...
Következésképp amíg nem utasítanak el direkt módon, addig te szelíden és szeretettel ismerkedj a nővel tovább! Miért? Mert NEKED kell magabiztonsnak lenned, hogy te nyitott vagy a nővel sok mindenre! Nem erőszakosan és nem mindenáron eljutni valameddig, hanem hogy NYITOTT vagy a nőre, és ami még fontos tehát: TE BIZTOS VAGY abban, hogy nyitott vagy őrá, már a kezdetekkor! (Kivétel erősíti a szabályt, szerettem már bele úgy nőbe, hogy évekig haverok voltunk anélkül, hogy vonzódtam volna addig hozzá.)
Mondom, a nők többsége (főleg 30 alatt) általában bizonytalan, mit akar, főleg ha férfiról van szó.
Hidd el, sok nő örül annak, ha a férfi tudja, mit akar. Az más kérdés, amikortól a nő, ahogy egyre jobban megismer téged, esetleg már rájön, hogy mégse akar téged. Akkor odébbállsz lovagiasan, semmi baj, ennyi az egész. Vannak más nők is, ővele meg haverok is maradhattok akár. Sőt, lehet h később meg kelleni fogsz neki, sose lehet tudni.
Csak ne kapj vérszemet sose, maradj mmindig nyitott, ha csak lehet és maradj őszinte, NE játszd az agyad!
Még valami: a férfikülsőnek nincs igazán jelentősége, csak egy alap ápoltság kell, nagyjából. Sok ronda pasiról elmondható, hogy számos nője volt már (vagy van), tartós kapcsolatai is.
Ne feledd: ne játssz szerepet! Egy ideig működik egyeseknél, de egy idő után visszájára sül!
Azaz: semmiféle magabiztosság látszana nem kell, sőt...
Tehát ha már többféle szorongásoddal szembenéztél és feldolgoztad nagyjából, akkor egyre nyugodtabb leeszel nők közelében, és ennyi kell, semmiféle sugárzó magabiztosság NEM kell!
Lehetsz te egy hétköznapi mezőgazdasági melós, vizvezetékszerelő, vagy intellektuell, tök mindegy. Tíz nőből egy összejön neked is. De nehogy elkezd számlálni, mert akkor könnyen becsődölhetsz!
A baj ott kezdődik, amikor valakiről megtudja a nő, hogy pénze van, így a pasi nem biztos h rájön, hogy csak a pénze miatt vágyik rá a nő, adott esetben. De nem minden nő ilyet. Keresd a normális nőket!
Adom, amit a 3 hosszú válaszban leírt a srác!!
"Hidd el, sok nő örül annak, ha a férfi tudja, mit akar."
Ezt alá tudom támasztani, mert a mostani barátnőm mondta is, hogy végre egy olyan pasi (a.k.a. én), aki megmondja, hogy mit akar. Amikor még ismerkedtünk, haverkodtunk, egyszer ráírtam, hogy akarok neki mondani valamit, felhívom, és felhívtam, és mondtam neki, hogy én nem barátkozni akarok vele, hanem többet akarok, ŐT akarom, mint Nőt. Ez be is jött neki. Ha nem tetszett volna neki, amit akarok, akkor megmondta volna, de ő is ezt akarta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!