Elképesztően magányos vagyok, nincs itt egy lány, aki szívesen ismerkedne?
Figyelt kérdés
Már nem tudom hol próbálkozzak. Arra gondolok, hogy talán itt gyakorin értelmesebb nők vannak, elvégre mégiscsak ez egy olvasgatós oldal, és nem egy instagram. 22 éves pasi vagyok, nem volt még soha senkim, pedig nagyon tudnék értékelni egy lányt, aki közel enged magához. Nem kérek semmit, csak, hogy legalább beszéljünk pár szót privátban, és azután döntse el az illető, hogy szimpatikus vagyok-e, utána simán átmehetünk másik platformra is. Nem vagyok ronda sem. Nagyon kivagyok, nem nagyon vannak barátaim sem, nem tudok eljárni szórakozni, hálás lennék egy esélyért.2021. aug. 22. 11:36
21/22 anonim válasza:
#4-es
"A többi választ tudom csak erősíteni, hogy egy nő szemében ilyen stílussal nem leszel férfi, mivel úgy érezné, hogy leereszkedik hozzád, nem pedig felnéz rád, tisztel."
Olvastam már ennél cifrább dolgokat is itt.
Egy hozzászóló (talán ezt a kérdést is olvassa) azt írta hogy neki nagyon nagy megtiszteltetés ha egy nő be engedi a lábai közé.
Gondolhatod mit kapott a szerencsétlen.....
2021. aug. 28. 14:26
22/22 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Itt a link.
A 25-ös hozzá szólást nézzétek.
Előző voltam
2021. aug. 28. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!