Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elkepesztoen onbizalomhianyos...

Elkepesztoen onbizalomhianyos vagyok. Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés

Vekony lanyokkal uszok egyutt. Habar sokan mondjak hogy szep vagyok es csinos, jol all ez a ruha stb...

En akkor se tudom elfogadni magam. Mit tegyek ellene?

Mindenkeppen fogyni akarok minimum 5 kilot. De anya is azt mondja hogy igy vagyok tokeletes. De szerintem ezeket csak azert mondjak, hogy ne bantsanak meg.

2015. aug. 12. 10:46
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Az önbizalomnak nem csak a külsőből kell erednie, de szerintem az előnyös külső is nagyon fontos hozzá.

Ha a többiekhez képest van rajtad 5 vagy még több kiló plusz, akkor tényleg fogyjál, akármit mond is anyud.

Ép testben ép lélek!

2015. aug. 12. 10:55
 2/6 anonim ***** válasza:

"Elkepesztoen onbizalomhianyos vagyok. Mit tegyek ellene?"

Képedj el, hogy ennyire önbizalomhiányos nem lehet valaki.

Amúgy az, hogy jó rovatban van a kérdésed, már jelent valamit!

2015. aug. 12. 10:57
 3/6 anonim válasza:

Nem biztos, hogy fogynod kellene.

Nézz körül egy átlag társaságban van köztük alacsony, magas, sovány, kövér, kerekfejű, szögletesfejű, szőke, barna, stb. Nem vagyunk egyformák, de ezért nem kell önbizalom hiányosnak lenni.

Ússzál csak sokat az egészséges, jó alakot csinál, erősít, és közben el is lazít.

2015. aug. 12. 11:32
 4/6 anonim ***** válasza:

"Habar sokan mondjak hogy szep vagyok es csinos, jol all ez a ruha stb... "

Akkor miért vagy önbizalom hiányos? Attól, hogy sok vékony lány van, nem a vékony az egyetlen szép női test.

NEM CSAK EGY VÉKONY NŐ LEHET SZÉP, NEM KELL TÖKÉLETES ALAK, MIKOR ÉRTITEK MÁR MEG?

Hány éves vagy? Testmagasságod? Súlyod?

2015. aug. 12. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Vékony lányokkal úszol együtt. Érted???? VÉKONY lányokkal úszol együtt. Nem rajtad plusz, hanem ők vékonyak. És hamarosan ők fognak irigykedni rád, mert a pálcikaember-divat leáldozóban van. Hála a magasságosnak!
2015. aug. 13. 15:19
 6/6 anonim válasza:
Egyértelmű fordulj pszichológushoz.
2016. jan. 18. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!