Maszturbalaskor elkezd picit sajogni a fejem, es mikor orgazmusom van, elkepesztoen elkezd fajni, es korulbelul 5 percig tart a fejfajas, mi lehet a gond?
16 eves fiu vagyok,mostanaban sok koffeines italt ittam,szoktam mozogni,nem dohanyzok,nem iszok alkoholt csak nagyon ritkan,es akkor jelentkezett eloszor,amikor a baratnom csinalta nekem.
Nem az elso alkalommal,de csak most kezdte el csinalni o is nekem...
Kerlek titeket,hogy normalis valaszokat probaljatok meg adni : )
érdekes tünet :O
én kapásból arra gondoltam hogy elég nagy bottal áldott meg a sors :D és amikor nagyon felizgulsz nagyon sok vér tódul oda, a fejednek meg nem jut annyi és elkezd fájni.
nem vagyok orvos meg semmi de ha abból indulok ki hogy ha nagyon nagy akkor elájul valaki akkor lehet ez a probléma. erre gondolom rátesz még egy lapáttal ha esetleg kissé vérszegény is vagy.
Hat,ha valami akkor ez biztos,hogy nem lehet,mert 16centimeteres... : )
De azert koszonom a valaszt!
Az a Vérnyomás emelkedésétől van, és azért tart kb 5 percig mert annyi idő kell a szervezetednek, hogy visszaálljon a rendes vérnyomás.
Nem kell izgulni természetes jelenség, csak mindenki máshogy reagál a hirtelen felemelkedő vérnyomásra.
Ha a továbbiakban is fenn áll ez, én a helyedben felkeresnék egy orvost mert a hirtelen kialakuló vérnyomás ingadozás és nyomáskülönbség nem jó az agynak.
Nem tudom mennyi az a koffeintartalom amit megiszol de fokozatosan csökkents és ha lehet iktasd ki.
Ha van vérnyomásgondja a családtagjaidnak, akkor főleg.
utolsó... atya világ hol élsz? 16 évesen már az is jó hogyha nem dohányzik, alkoholt is ritkán iszik ahogy írja, és szokott sportolni. bőven túlteljesíti a korabeliek 70-80%-át.
amúgy nem hiszem hogy ez lenne a gond.akkor nem csak erekciónál fájna a feje.
elnézésedet kérem.
De nem állhatsz ott mellettük amikor elmennek bulizni,vagy valahova kimozdolni.Ki fognak próbálni bizonyos dolgokat,de nem kell tiltani senkit semmitől,ha elég értelmes valaki ,márpedig 16 évesen valamilyen szinten tud mérlegelni az ember,akkor mi baj lehet ha jó a neveltetés?! Rossz társaságba nem kerülnek ha van ESZük! Lehet a te gyermekeid már 14 évesen alkoholt fognak fogyasztani.Minden szülő betegesen rágörcsöl,hogy jajj az én gyerekem márpedig nem lesz olyan ...ugyan már:D ha egy szobába nő fel vagy a templomban akkor nem ,de hidd el a kamaszkoron mindenki átesik!
Bocs h nem a kérdésre,amúgy szerintem nincs semmi baj a fejfájással.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!