Maszturbalaskor elkezd picit sajogni a fejem, es mikor orgazmusom van, elkepesztoen elkezd fajni, es korulbelul 5 percig tart a fejfajas, mi lehet a gond?
16 eves fiu vagyok,mostanaban sok koffeines italt ittam,szoktam mozogni,nem dohanyzok,nem iszok alkoholt csak nagyon ritkan,es akkor jelentkezett eloszor,amikor a baratnom csinalta nekem.
Nem az elso alkalommal,de csak most kezdte el csinalni o is nekem...
Kerlek titeket,hogy normalis valaszokat probaljatok meg adni : )
Koszonom a valaszokat!
Viszont,en sem a kerdesemmel kapcsolatosan fogok visszairni.
Tajekoztatnom kell Ont arrol,hogy a 16 evesek 90%-a kemenyen iszik,dohanyzik,es neha-neha drogozik is!
En olyan koffeintartalmu italt iszok ami egy teafajta,az ize miatt iszom,korantsem azert,hogy porogjek,vagy hasonlok.
Budapest egyik legjobb gimnaziumaba jarok,a szuleim nagyon jol neveltek fel.Szerintem inkabb dohanyozzon vagy igyon az illeto,minthogy allandoan szenteskedjen,es kesobb megbanja azokat a dolgokat,amikbol kimaradt a nevelese miatt..Attol,hogy valaki iszik,dohanyzik lehet akar Kulonb ember is,mint aki egyikkel sem el.
Meg1szer koszonom a valaszokat :)
Kedves kérdező!
Nem vagy te egészen véletlenül keresztény ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!