Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Maszturbalaskor elkezd picit...

Maszturbalaskor elkezd picit sajogni a fejem, es mikor orgazmusom van, elkepesztoen elkezd fajni, es korulbelul 5 percig tart a fejfajas, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

16 eves fiu vagyok,mostanaban sok koffeines italt ittam,szoktam mozogni,nem dohanyzok,nem iszok alkoholt csak nagyon ritkan,es akkor jelentkezett eloszor,amikor a baratnom csinalta nekem.

Nem az elso alkalommal,de csak most kezdte el csinalni o is nekem...

Kerlek titeket,hogy normalis valaszokat probaljatok meg adni : )

2010. dec. 31. 16:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%-os, sajnálom a gyerekeidet.
2011. jan. 4. 13:31
 12/17 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Viszont,en sem a kerdesemmel kapcsolatosan fogok visszairni.

Tajekoztatnom kell Ont arrol,hogy a 16 evesek 90%-a kemenyen iszik,dohanyzik,es neha-neha drogozik is!

En olyan koffeintartalmu italt iszok ami egy teafajta,az ize miatt iszom,korantsem azert,hogy porogjek,vagy hasonlok.

Budapest egyik legjobb gimnaziumaba jarok,a szuleim nagyon jol neveltek fel.Szerintem inkabb dohanyozzon vagy igyon az illeto,minthogy allandoan szenteskedjen,es kesobb megbanja azokat a dolgokat,amikbol kimaradt a nevelese miatt..Attol,hogy valaki iszik,dohanyzik lehet akar Kulonb ember is,mint aki egyikkel sem el.

Meg1szer koszonom a valaszokat :)

2011. jan. 4. 17:10
 13/17 anonim ***** válasza:
13:31 -es.Sajnáld magadat.Az én gyerekeim úgy nőnek fel,hogy megkapnak mindent amit egy gyereknek meg kellene kapnia.Szeretetet,biztonságot,nyugalmat.Anyagi téren meg már biztosított a felnőttkoruk is.Én már egy 45 éves ember vagyok,nem szoktam hozzá az ilyen sértegetésekhez,úgyhogy állítsd le magad.Nem tudom milyen idős vagy,de hogy nem felnőtt,az szinte biztos.Mondjuk a net megvéd,nem kell félned.
2011. jan. 4. 19:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Pedig fenntartom a véleményem. Aki egy 16 éves valakit képes leszólni, mert koffeint iszik és alkalmanként megiszik akár egy sört, az egyáltalán nem lesz népszerű a gyerekei körében. Lehet, hogy 10-13 évesen még elfogadják ezt, de hidd el, hogy később elkezdenek lázadozni, vagy ha nem akkor egész életükben nehéz lesz nekik a társasági élet. Az ókonzervatív nevelés ma már nem aktuális. Ez az én véleményem, egyébként felnőtt vagyok.
2011. jan. 4. 20:10
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja és ajánlom a Családi kapcsolatok témakört, ahol nem egy kérdés volt most szilveszter táján, hogy "anyukám megszondáztat egy citromos sör után", "szüleim nem engednek el szilveszterezni", stb.
2011. jan. 4. 20:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Rendben.Gyerekeid is vannak?Már csak hogy képbe legyek teljesen.Mert ennek a vitának csak akkor van értelme,még ha nem is sok.Tudod ez olyan mint arról vitatkozni,hogy melyik a jobb házimozi,melyik a jó politika,stb.Úgyis mindenkinek a sajátja.Az idő meg majd eldönti.
2011. jan. 4. 20:20
 17/17 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Nem vagy te egészen véletlenül keresztény ?

2011. febr. 8. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!