Elképesztően magányos vagyok, nincs itt egy lány, aki szívesen ismerkedne?
A leírás alapján biztosan nem leszel szimpatikus annak a kevés nőnek akik itt vannak. Nem kutyát keresnek, hanem férfit. A leírásodból pedig az jön le, hogy úgy rátapadnál a másik félre, mint egy kullancs.
Ha megfogadsz egy jó tanácsot, előbb rendezd az életedet, mert egy kapcsolat nem hozná el azt a "megváltást", amire vágysz.
Bró! Tanuld meg, hogy a nőknek nem egy picsogó papucs kell, hanem férfi ember! Szedd össze magad, rendezd az életed és majd lesz nőd. Ez nem így megyen, hogy akkor leszel boldog, ha lesz nő. Nem. Előbb boldog és rendezett vagy, aztán majd lesz nő.
Hajrá!
A többi választ tudom csak erősíteni, hogy egy nő szemében ilyen stílussal nem leszel férfi, mivel úgy érezné, hogy leereszkedik hozzád, nem pedig felnéz rád, tisztel.
Pozitív kisugárzással, magabiztossággal, intelligenciával és humorral sokkal többre mennél, mint azzal, hogy egy papucsként prezentálod magad.
Nekem írhatsz☺
Úgyis már kinõttem az elõzõ papucsomat.
Tisztelt Kérdező!
Én nagyon meg tudom érteni a lelkiállapotodat. (Bár igencsak messze nem vagyunk egy korosztály...)
Üdv:
egy középkorú felhasználó a sok közül
Köszönöm, hogy helyettem is kiderítetted milyen vagyok az ágyban. Mondd még mester, miben fejlődhetek?
Amúgy komolyan, abban mi a korreláció, hogy valaki kedves és szar az ágyban? Már nem azért, de én tisztelem a másikat, de tudom hogy kell egy nővel bánni.
Nem tudom milyen címeres hülyének lenni, de te meg tudnád mondani az önjelölt megmondó cím mellett is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!