Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Elképesztően magányos vagyok,...

Elképesztően magányos vagyok, nincs itt egy lány, aki szívesen ismerkedne?

Figyelt kérdés
Már nem tudom hol próbálkozzak. Arra gondolok, hogy talán itt gyakorin értelmesebb nők vannak, elvégre mégiscsak ez egy olvasgatós oldal, és nem egy instagram. 22 éves pasi vagyok, nem volt még soha senkim, pedig nagyon tudnék értékelni egy lányt, aki közel enged magához. Nem kérek semmit, csak, hogy legalább beszéljünk pár szót privátban, és azután döntse el az illető, hogy szimpatikus vagyok-e, utána simán átmehetünk másik platformra is. Nem vagyok ronda sem. Nagyon kivagyok, nem nagyon vannak barátaim sem, nem tudok eljárni szórakozni, hálás lennék egy esélyért.
2021. aug. 22. 11:36
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
#10: Ha tudnád, hogy hogyan kell bánni a nőkkel, akkor nem írnál olyanokat, hogy "nekünk még nem jött el az időnk". Most is találnál gond nélkül nőt párkapcsolatra. Viszont nem találsz, szóval valami vagy nagyon nem oké veled vagy annyira mégsem tudod, hogy hogyan kell bánni velük (pedig nem űrlényekről van szó). Ha az utóbbi a helyzet, akkor ezen az idő önmagában nem fog segíteni. Nesze neked korreláció.
2021. aug. 22. 20:34
 12/22 anonim válasza:

Nagyon meggyőzőek az érveid, egy percre majdnem elhittem az igazadat.

Nem jött el a mi időnk, mert a csajok nagy része az olyan idiótákra hajt mint pl te. Igen, azt elismerem, hogy van egy kis feleslegem, és ez hátrány a csajoknál. De ha találnék egy normális csajt, azzal könnyedén össze tudnék jönni.

2021. aug. 22. 20:38
 13/22 anonim válasza:

#12: Szóval a lányok a hibásak, mert a legtöbb szerinted nem normális? Szolid érv.

Én sem vagyok kapósabb, de legalább nem hitegetem magamat ilyen hülyeségekkel és pontosan tuddom, hogy miken kell változtatnom. Csak annyit tudnék tanácsolni, hogy önmagad áltatása vagy a körülményekre hivatkozás helyett inkább szedd össze magadat és nőjj fel. A nőknek férfi kell. Olyan férfi, akire fel lehet nézni.

2021. aug. 22. 20:47
 14/22 anonim válasza:

Mégiscsak intelligens jegyeket mutatsz, ebben most elismerem tévedtem. Tudod, igazak amiket mondasz, de nem azt mondtam hogy nem normálisak, hanem hogy a legtöbb lány igényei az én koromban még nem feltétlen normálisak. A srácoké se egyébként. Persze tisztelet a kivételeknek. Csak az ilyenek meg legtöbbször már foglaltak. Már rég felnőttem, ezzel nincs bajom, igazából régebben igazad volt, mert mostanra lett kellő önbizalmam és ha látok valakit aki szimpi, ahhoz oda is megyek

2021. aug. 22. 20:53
 15/22 anonim válasza:

Szia!

Ha van kedved,beszélgethetünk.Átérzem a helyzeted.🙂

16/l

2021. aug. 22. 23:59
 16/22 anonim válasza:
Ahhoz,hogy ideális,normális kapcsolatot találjunk,elõször nekünk kell ideális társá válni.!
2021. aug. 23. 08:05
 17/22 anonim válasza:
Én nagyon szívesen beszélgetnék veled.☺️ 21/L
2021. aug. 23. 13:19
 18/22 anonim válasza:
Kérdező, valasztekosabban írsz, mint itt a 90%. Ha átlagosak a vonasaid, és van elég szabadidőd, menj el küzdősportolni és kondizni. Utána pedig járj el az érdeklődési korodnek megfelelő helyekre, és ott próbálj ismerkedni.
2021. aug. 26. 18:42
 19/22 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszönöm szépen, jól esik, ha valaki észreveszi, hogy jól fogalmazok. A küzdősport eléggé messze áll tőlem sajnos, nem tudom miért pont azt kéne elkezdenem. :D Az a baj, hogy faluban élek, itt sajnos nem sok lehetőségem van eljárni. Egyébként még tán azt is mondhatnám, hogy viszonylag helyes vagyok, nem átlagosak a vonásaim. Fura ez a gyakoris ismerkedés is, sikerült elkezdenem beszélgetni egy lánnysl, aztán 2-3 nap után megkértem, hogy küldjön egy sima képet, mert kíváncsi vagyok rá, esetleg menjünk át messengerre, azóta ignorál...
2021. aug. 27. 08:21
 20/22 anonim válasza:
Azért kéne elkezdened, mert férfias dolog. :)
2021. aug. 27. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!