Lány létemre elképesztően nagy étvágyam van, sok édességet is eszem, néha még chipseket is, mindig éhesnek érzem magam, ennek ellenére egy dekát nem vagyok képes hízni, inkább csak fogyni. Normális dolog ez?
Eléggé hiperaktív vagyok, talán ezt érdemes hozzáfűzni, sosem bírtam megülni a helyemen, nekem egyfolytában mozognom kell (hol futok, hol görkorizom, úszom, tornászom..). Állandóan éhes vagyok, de tényleg! Olyan is gyakran előfordul, hogy késő este tör rám egy éhségérzet és muszáj ennem valamit. Imádom a csokit, attól sem kímélem magam.
Mindezek ellenére (ahogyan mások fogalmaznak), olyan vékony vagyok, hogy rossz rám nézni.
Ez szerintetek normális?
21/L
Na megtaláltam a társam :D üdv a klubban, Kérdező!
Én ugyanilyen vagyok, bármit falhatok és bármennyit, egy deka se jön fel. Én pedig falok is bármit...!!! :DDDD
Nem tudom, mitől van, pont emiatt járkálok dokihoz,de eddig semmit nem leltek nálam. Mindenesetre örülök neki, hogy hódolhatok az evés örömeinek korlátlanul :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!