Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyire tehet tehet valakit...

Mennyire tehet tehet valakit tönkre lelkileg a hosszú távú magány?

Figyelt kérdés
Gondolok arra hogy egyedül él, nincs párja és a munkáját is otthonról végzi valamint az ismerőseivel/barátaival is maximum egy héten egyszer találkozik pár órára. Azaz nincs kapcsolata emberekkel. Meddig lehet ezt bírni? Évek, évtizedek? Szerintetek egy nő vagy férfi bírja ezt jobban vagy bárkit megvisel az ilyen szintű elszigeteltség?

2021. júl. 13. 15:05
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:

Kérdező, nem katasztrófa a magány, csak aki ezt úgy ítéli meg. Én olyan családban nőttem fel, ahol folyton a perpatvar, kiabálás, remegő gyomorideg volt rajtam, de elköltözni nem tudtam. Ebből kifolyólag sosem nősülnék már meg, nem találom értelmét a családnak, sok család ilyen, csak az tartja össze őket, hogy vhol szexeltek és idővel jött a baba és kénytelenek együtt élni, de sok házasság, együttlét már pár év után felbomlik, ott is a sok viszály miatt.

Ezért én már nem is bánom, hogy nem vagyok nős, nincs kapcsolatom. De elköltözni nincs lehetőségem, ami a teljes nyugodt élethez kellene.

Szóval egyáltalán ne kudarcként ítéld meg a helyzeted, majd megtapasztalnád, milyen párkapcsolat, milyen a párod szüleivel, testvérével, rokonaival. Rájönnél, hogy semmivel sem jobb.

2021. júl. 15. 15:51
 32/35 anonim válasza:

"Az öngyilkosságot elkövetõk mintegy háromnegyede férfi"

[link]

Azért az nem 95 százalék.

2021. júl. 15. 19:19
 33/35 anonim válasza:
Szerintem a férfiak is nagyon nehezen bírják a magányt, de mikor fog egy férfi őszintén nyilatkozni az érzéseiről? Ha pszichés beteg vagy ha anonim fórumon van vagy ha egy olyan ember, aki mer és tud és akar az érzéseiről beszélni, ez esetben valószínűleg olyan ember, aki legalább egy, de inkább több életterületen nagyon sikeres.
2021. júl. 15. 19:22
 34/35 anonim válasza:
Amúgy a barátokkal is hasonló. Bocs, hogy erre nem tértem ki. Rengeteg kérdés van itt, ami arról szól, hogy nem tudnak barátkozni, aki barát volt, az csak kihasználta stb. Lehet persze jó barátra találni, de ahhoz sok együtt töltött idő kell, ami ebben a rohanó és stresszes világban egyre ritkább, ennek az eredménye az,-ami a járvány csak ráerősített,-hogy a barátságok, párkapcsolatok még nehezebbé vállnak, azok a párok, akik karantén alatt együtt voltak egész nap, nagyon sokuk elváltak. Szóval ez ilyen dolog.
2021. júl. 15. 20:34
 35/35 anonim válasza:
Mert gyávaság nem színlelni... Arra tanít a pop-kultúra, hogy a negatív érzések gyengeség és el kell folytani. Ebben a kib@szott országban elsők vagyunk depresszióban, öngyilkosságban és szenvedélybetegségben. Ezért van ennyi magányos ember, mert a kettő egymást okozza...
2021. júl. 15. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!