Mennyire tehet tehet valakit tönkre lelkileg a hosszú távú magány?
Egy héten 55 órát vagyok emberek között munka végett, hazaérek, ott vannak szüleim (igen, mamahotel, szégyen, költözzek el, blablabla). Velük beszélgetünk kicsit, és annyi. Haverokkal facen beszélgetünk, néha online gamelünk pár órát (kb 2 havonta 1 alkalom, mindig van, aki nem ér rá).
Az egyedül lét azt okozta, hogy néha ezt is sokallom, főleg a munkát, mivel egyedül békésebb. Mondjuk ezt főleg a munka okozta.
De közben mindig ott van a gondolat a fejemben, hogy kellene valaki, ezzel párhuzamosan pedig hogy úgyse volnék elég jó senkinek. Néha ezek a gondolatok felgyűlnek, és kb havonta egyszer sírva alszom el.
Szóval nálam konkrétan az a helyzet, hogy vágyom arra, hogy legyen valakim, akivel együtt elzárkózhatnánk a többi embertől.
26/F
Ritkán járok emberek közé. Egyedül élek. A nők rendszeresen megalázták, tönkretettek... Elég volt a komoly kapcsolatokból... Sajnos, nem itthonról dolgozom...
Egy egész életet le tudok így élni!
Legszívesebben egy lakatlan szigeten élnék a pipijeimmel!
Ez egyénfüggő, sok ember képtelen akár 1 nap barátok nélkül lenni, van aki meg ezt szereti, az egyedüliséget.
Nekem akkor volt barátom, amikor közösségbe, főleg suliba jártam. Meg dolgozni. Amióta egyiksem, leszázalékoltak, kutyát sem érdeklem, nem találnak érdekesnek, ez van. Nem gyötröm magam, nőm sosem volt, totál érdektelennek tartanak a nők, van választék bőven, engem 1 kivételével senki nem akar, pedig tettem érte.
Igazából nem is érzem, hogy nekem hiáányozna a társ, társaság.
Egyedül èlek saját lakàsban, egy olyan vàrosban , ahol nincsenek baràtaim. Munkahelyemre màr több mint egy ève nem járok be.A barátaim nekem is màs vàrosban èlnek, jobb esetben 2 hetente egyszer talàlkozunk.Azok közé tartozom akik nagyon-nagyon jól bírjàk a magànyt.
Nemrèg volt egy randim, és teljesen àtèrtèkeltem az èletem - hu 4 fal között élek , építettem az ekzisztenciàm, és màr el is felejtettem milyen lenne ha nem lennèk egyedül
A csaj nem jött össze (ő:legyünk baràtok, èn: köszi, de inkább magàny ) - de iszonyat trip volt a fejembe, és újra elkezdtem èrezni pl a magànyt is. Szvl vigyázzatok magatokra mert nem normàlis àllapot!
Én 39 vagyok, férfi, és világ életemben egyedül éltem.
Ez van, megszokható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!