Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyire tehet tehet valakit...

Mennyire tehet tehet valakit tönkre lelkileg a hosszú távú magány?

Figyelt kérdés
Gondolok arra hogy egyedül él, nincs párja és a munkáját is otthonról végzi valamint az ismerőseivel/barátaival is maximum egy héten egyszer találkozik pár órára. Azaz nincs kapcsolata emberekkel. Meddig lehet ezt bírni? Évek, évtizedek? Szerintetek egy nő vagy férfi bírja ezt jobban vagy bárkit megvisel az ilyen szintű elszigeteltség?

2021. júl. 13. 15:05
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:

Én ha nem a szüleimmel élnék, akkor magányban élnék. 40 évesen nem volt semmilyen kapcsolatom, pedig már általános iskolában is udvaroltam, meg középsuliban. De dizsibe is gyakran jártam, ahol rossz volt nő nélkül hazatérni, mert senkinek se jöttem be.

Amúgy sok ilyen 30,40es pasi van, akik senkinek se kellenek és mamahotelben laknak vagy vmi szolgálati lakásban.

2021. júl. 14. 10:39
 22/35 anonim válasza:
21, neked tényleg nem volt egyáltalán semmi ? Akár csak egy hetes valami sem? Ez nem ilyen lenéző valami, tényleg érdekel.
2021. júl. 14. 11:31
 23/35 anonim válasza:

Engem csak a testem miatt szokták a nők "megkívánni". Átlagos arcom van, de a testem tökéletesre kidolgozott. A testemet szerették a barátnőim is, nem engem...

Így is fél év volt a maximum - az is csak egyszer...

Mindig csak azért kellék egy nőnek, hogy növeljem az önbizalmát azzal, hogy egy izmos pasit fel tudott szedni...

Vagy azért kellék nekik, mert kívánatos testem van. Dugni jó vagyok...

18 évesen kezdtem el edzeni. Azelőtt észre sem vettek a nők... Ha nem lenne ilyen kidolgozott testem, biztos vagyok benne, hogy a mai napig szűz lennék... Pedig már 29 éves leszek...

2021. júl. 14. 11:53
 24/35 anonim válasza:
*kellek
2021. júl. 14. 11:53
 25/35 anonim válasza:
22,nem volt 1 hetes sem, 1 napos sem. Legutóbb is próbáltam közeledni 2barátnőhöz, együtt voltak. De kb mint ha rém lennék, otthagytak, és hívta a szüleit, mintha zaklató vagy szeméremsértő lettem volna. Aztán mindig azt olvasom, hogy könnyen lehet ismerkedni manapság. Mondjuk ez előtt jó 10 a évig nem mentem oda senkihez, épp az ilyen kudarcok miatt.
2021. júl. 14. 12:32
 26/35 anonim válasza:

Szerintem a magány nemtől függetlenül mindenkit megvisel.

Az ember társas lény.

Az egészséghez szükséges a közösségi lét.

Egy életet le lehet így húzni, ha adott ember ebből nem próbálkozik, vagy esetleg nem tud kimozdulni.

Az idegrendszernek nem használ, az tuti.

Az emberi érintkezések állítólag immunrendszert is erősítik: pl. :ölelés, puszi

2021. júl. 14. 20:18
 27/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, akkor úgy látom nem csak engem visel meg a magány és az elszigeteltség, hanem ez normális dolog. Sajnos eddig nekem sem sikerült tartósan kilépni ebből az állapotból, valószínűleg már messziről látszik rajtam is, hogy így élek és ezért kerülnek az emberek/nők.
2021. júl. 14. 21:38
 28/35 anonim válasza:
Férfiak 100% jobban bírják. A nőknek kell a támasz, a kapcsolatban is a férfi az erős, aki nyújtja a támaszt, a nők megkeserednek, főleg ha látják hogy a barátnőiknek mennyi minden összejön. Talán még fiatalon megy ez a hitegetés, hogy egyedül szabad vagyok ó igen, lehet szexelgetni, de aztán meg csak les, hogy nincs senki mellette és már ürítésre sem használják őt.
2021. júl. 15. 00:50
 29/35 anonim válasza:

Nyilván az emberek zöme már csak a szexuális együttlét miatt sem bírná ki huzamos ideig. De aki extroveltált, az tényleg megbolondulna egyedül. Meg ugye a társadalmi nyomás, szülői nyomás, baráti nyomás is hajtja az embereket, hogy párkapcsolatot, házasságban éljenek.

Akiknek meg nem jön össze, az kudarcnak és önmagát kisebbnek érzi.

Én nem. Én egy tengerparti házban tényleg boldogan elélnék ezután.

2021. júl. 15. 08:27
 30/35 anonim válasza:

28

Szerintem a férfiaknál a nők erősebbek.

És a férfiak úgy meg tudnak keseredni, mint ahogy azt a kommented is mutatja.

Szép, érzelemdús kifejezéseket használsz. Duzzogsz sértetten, mint egy gyerek:))))

2021. júl. 15. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!