Aszexuális férfiként hol érdemes próbálkozni pár kereséshez? App ötlet?
Igen, mielőtt jön kérdés, volt már barátnőm, de ők szaktársak/barati társaság tagjai voltak, viszont felköltöztem pestre mester képzés miatt, és korona miatt kb nem ismerem a szaktarsakat se, nem sok új ismerősöm lett, így gondoltam ha már budapest a lehetőségek városa, esetleg valami online appot vagy valamit tudnátok-e ajánlani ahol fel lehet esetleg ezt tüntetni, hogy ne 30/29 match legyen kuka csak mert kiderül utólag.
24/F
Olyan jó hogy ezt más akarja megmondani nekünk. Van különbség aközött hogy szar a szex vagy sem, meg aközött hogy még mielőtt először is szexeltem volna, akkor sem nagyon érdekelt a dolog.
Szextől függetlenül ugyan úgy szükségünk van ölelésre, imádok összebújni, van szép érzékem , stb..
Én se megyek oda máshoz hogy "neked nem is a zöld szín a kedvenced, hanem a kék, csak eddig még soha nem láttál igazi kéket...
A facebookos aszex csoportot nagyon nem ajánlom!
Félhülyék, tévképzetesek, mindenféle ostoba kérdőívvel, meg semmilyen közösségépítő taktikával. Szánalmas egy társaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!