Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha egy ember elhatározta,...

Ha egy ember elhatározta, hogy véget vet a földi életének, határozottan tudatosította, mennyit érdemes próbálkozni az átgondolással, ha igazából változás úgysem történik?

Figyelt kérdés

Nagyon kérem, hogy azok írjanak ide, akik voltak/vannak hasonló helyzetben, és talán ki tudtak valamennyire ebből lábalni úgy, hogy minőségi változás is történt az életükben.

Nagyon kérem, hogy a ,,phszichológusok" hagyjanak békén, mert senki nem lát bele a mádik ember valódi érzéseibe, örlődéseibe, de van az a pont, hogy...

2021. máj. 31. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Voltam ilyen helyzetben. A pszichoterpia segít, jó szakemberrel, aki nem feltétlenül a körzeti ellátóból a pszichológus. A legközelebbi pszichiátriai klinikán érdemes például érdeklődni.
2021. máj. 31. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt megölöd magad, olvasd el Popper prof Hogyan öljük meg magunkat? c. könyvét. Hasznos lesz. Ha túl vagy rajta, akkor pedig E. E. Eger 12 leckéjével folytasd a sort.

Amúgy béke poraidra.

2021. máj. 31. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:
Sors segít ha még dolgod van. Engem nem hagytak meghalni, mindannyiszor megmentettek. Egyszer végem is volt, mentem a mennyországba, de miután egyé olvadtam istennel, lélek voltam, végtelenji lélek társaságában, már nem akartam megölni magam. Ez csak 70-90 év. Az semmi. A vágtelen szeretetből vagyunk és abba megyünk vissza.
2021. jún. 3. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!