Mitől változhat valaki ennyit?
Figyelt kérdés
Van a barátnőm, aki eddig iskola időben 1ig volt fent legalább, hétvégén 3-4is akár, most 00:03kor elköszönt, eddig mindig érdekeltem, írta is hogy nagyon fontosnak érezhetem magam ha visszaír sorozat közben, aztán másik nap nem ír vissza 1+óráig mert épp sorozatozott, a családja is észrevette hogy teljesen megváltozott, de nem öltözik máshogy. eddig ha náluk voltam egész végig beszélgettünk, ölelkeztünk, legutóbb filmet néztünk egyből, azt sem összebújva, eddig ha megcsókoltam vissza csókolt de most inkább csak hagyja hogy csókoljam. Valamelyik nap volt egy vitánk az exével és vele kapcsolatban, és akkor is egész végig bántott, aztán később mondta hogy eddig visszatartotta magát mert nem akart megbántani. Éppen beszélgettünk akkor pont nem szólt be de volt valami, beszólt eléggé bunkón, mondtam hogy ez nem segít erre a válasza annyi volt hogy:tudom. Így is 5 hónapot vártam rá, plusz még az idő amennyire szüksége volt hogy szakítson a 6 évvel idősebb exével aki megcsalta többször is, de ez már más téma nagyon. És egyre kevesebbet mondja hogy szeret. Valakinek volt már ilyen egy barátjával/barátnőjével?2021. ápr. 2. 00:48
1/11 A kérdező kommentje:
És elfelejtettem írni hogy ez a változás kb egy este alatt történt.
2021. ápr. 2. 00:49
2/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak rossz napja volt, esetleg menstruál? Vagy esetleg kikészítette őt is ez a vírusos dolog, mint sok más embert (magamon is észrevettem, hogy sokkal stresszesebb vagyok, illetve ingerültebb, holott hónapokkal ezelőtt a légynek se tudtam ártani, ma meg már kész házisárkány vagyok)
3/11 A kérdező kommentje:
De éppen menstruál, de előtte is ilyen volt már. És az előző menstruálás egyikénél sem volt ehhez hasonló. Rossz nap nem hiszem, úgy tudom mindent elmond és tudja hogy bármi van ott leszek neki. A vírusost nem hiszem, nem annyira érdekli, védekezik betartja a szabályokat de ennyi igazábol.
2021. ápr. 2. 01:37
4/11 anonim válasza:
Esélyes akkor, hogy vagy egy 3. személy áll a dologban, vagy pedig szimplán kezdi megunni a kapcsolatot :/
5/11 A kérdező kommentje:
3.személyre több esélyt látok mert amikor még nem állt készen a kapcsolatra akkor is folyton hivogatta az exe és irogatott neki. De akkor a családjával miért más?
2021. ápr. 2. 01:43
6/11 anonim válasza:
Na ez jó kérdés.. Nem tudom, mennyit érne az a tanácsom, hogy "próbálj meg vele beszélni", mert tudom, hogy sokszor ettől a lányok eléggé negatívan állnak a dologhoz és újabb vitákat tud generálni. De egy próbát megér. "Hé, figyelj, azt vettem észre, hogy mostanában olyan másabb vagy, szeretném tudni, hogy minden rendben?" (vagy valami hasonló)
7/11 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, mindig azt mondja hogy minden rendben és nem tudja mitől van. :(
2021. ápr. 2. 01:51
8/11 anonim válasza:
Huha, akkor sajnos nem tudok jobbat.. Remélem minden rendben lesz köztetek idővel!
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, én is remélem!
2021. ápr. 2. 01:55
10/11 anonim válasza:
Elég fura, hogy éjjel is levelezgettek, meg filmnézés közben is. Lehet, túl sok neki, és már szinte zaklatásnak érzi. Egy kicsit kevesebbet legyél a nyakán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!