Aszexuális férfiként hol érdemes próbálkozni pár kereséshez? App ötlet?
Igen, mielőtt jön kérdés, volt már barátnőm, de ők szaktársak/barati társaság tagjai voltak, viszont felköltöztem pestre mester képzés miatt, és korona miatt kb nem ismerem a szaktarsakat se, nem sok új ismerősöm lett, így gondoltam ha már budapest a lehetőségek városa, esetleg valami online appot vagy valamit tudnátok-e ajánlani ahol fel lehet esetleg ezt tüntetni, hogy ne 30/29 match legyen kuka csak mert kiderül utólag.
24/F
Személy függő is.
Nincs vágyam arra hogy valakit leteperjek vagy ilyesmi, szóval alapból megvagyok szex nélkül. De pl az hogy a párom kíván, az jól esik, és volt exem aki pl igényelte is, én nem zárkóztam el a dologtól, mert jó volt neki örömet is okoznom.
Tisztáztuk hogy valószínűleg nem fogok tudni elmenni, meg stb, de lényeg hogy nem ragaszkodok a szexmentességhez, de tőlem se várja el hogy bárhol bármikor.
Egyik aszex csaj ismerősöm is kb hasonlóan áll hozzá a dologhoz az ő kapcsolatukban. De van akinek pl a szex nem fér bele, vagy akár kényelmetlenül is érzi magát ha feljön, stb. Szóval fokozatai vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!