TonyRedgrave kérdése:
Szegedi lányok valaki randizni?
Figyelt kérdés
Randira keresek jelentkezőt, de csak is randira, elmenni együtt kézen fogva sétálni, fagyizni és csókolózni de semmi több.2021. máj. 30. 19:00
21/24 anonim válasza:
😂sokmindent elárul. tény, hogy az emberek nagy része bunkó, de az is nagyon optimista, aki ilyen oldalon próbálja anonim módon bizonygatni, hogy ő egy sokkal jobb ember másoknál...valószínű már találtál volna valakit, ha nem reklámoznád ezt a nagy tökéletességed, meg hogy te nem csak szexet akarsz...a csajok már pontosan tudják, hogy aki tagadja, az csak próbálja magát elsőre jónak beállítani, aztán 1 órán belül a lényegre tér...
2021. máj. 31. 06:31
22/24 A kérdező kommentje:
újabb előitéletesség, én nem bizonygatom hogy jobb vagyok másoktól nem tartom rosznak aki sexéhes csak nekem nem ez kell és nem azt mondtam nem csak sex kell hanem konkrétan sex egyáltalán nem kell nekem most, elég szomorú hogy enyire általánositó és előitéletesi tt eddig minden kmmentelő nem hülyiteni akarok senkit őszintén beszélek, ennyire nehéz elhinni hogy létezik ilyen is?
2021. máj. 31. 08:19
23/24 A kérdező kommentje:
20. már ne is haragudj de had legyek tényleg okosabb mindenkitől ha már arról van szó hogy én mire vágyom ne hogy mások mondják már meg hogy ők jobban tudják mi kell nekem.
2021. máj. 31. 08:20
24/24 A kérdező kommentje:
21. nem értem miért veszed tökéletességnek aztat hogy nem vagyok hajlandó sexelni csak ha már komoly a kapcsolat? ez csak a saját preferenciám semmitől sem lesz ez tökéletes vagy jobb mint mások, vetitesz kicsit most rám úgy veszem észre.sokan bántottak már hogy mindenkiben az ellenséget látod?
2021. máj. 31. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!