Elmondjam, hogy randizni fogok?
Jelenleg FriendZone-ban vagyok egy olyan lánnyal akibe szerelmes vagyok. De megismertem egy lányt, akire kiváncsi vagyok és nemsokára lesz az első randink. 3 hónapja kezdtem el ismerkedni más lányokkal és ezt megmondtam a szerelmemnek. Viszont egy pár hónapja nyitottabb felém és ugy tünik, hogy érdekelném. Lehet, hogy van összefüggés. Ettől függetlenül én találkozni fogok a másik lánnyal. Már nem akarok egyedül lenni...
A kérdés tehát az, hogy elmondjam-e neki, hogy randizom egy lánnyal? Ha jól megy a randi, akkor tovább fogok találkozni vele és előbb-útóbb rá fog jönni. Ha elmondom neki, akkor mi fog történni? Elkönyveli magának, hogy már nem is figyelek rá és hogy már nem is szeretem? (Mert már tudja, hogy szeretem) Vagy irigy lesz és megpróbál elhóditani a másik lány elől? Mit csináljak?
22/F
Ha most a szerelmed helyébe képzelem magam, akkor én csalódottságot éreznék, ez magától jönne. Viszont a reakció már annak függvénye, hogy te tetszel-e nekem. Ha nem tetszel, akkor annak ellenére, hogy csalódott vagyok, amiért "lecserélsz", és amiért "már nem vagyok jó neked", mégis örülök, mert ez azt jelenti, hogy kezdesz továbblépni. Ha a szerelmed önző, akkor megpróbálhat "visszahódítani" anélkül, hogy tetszenél neki, csak azért, hogy az egoja ne sérüljön. Ha viszont te is tetszel nekem, akkor azt hinném, hogy már nem szeretsz, és 1. vagy elmondanám neked az érzéseimet, vagy 2. lemondanék rólad anélkül, hogy közöltem volna veled azt, hogy a vonzalom kölcsönös.
Szóval nagyon összetett a dolog, a reakció inkább a szerelmed személyiségének függvénye.
#9-es jól mondja, ha addig nem érdekelted amíg elérhető voltál és tetszett neked akkor ne foglalkozz vele többet. Randizz a másik lánnyal, lehet szerelmes leszel belé aztán már nem is fog érdekelni a másik, de ne használd ki, csak akkor jöjj össze vele ha tényleg kedveled és el tudsz képzelni vele egy kapcsolatot.
A másik lányt szard le, ha ezek után el kezded érdekelni az is csak addig fog tartani amíg mással randizgatsz
Azért vagy barátzonába mert Ő oda tett ez tiszta
Viszont az ilyen lányok azért tartanak abban mert tudják hogy bármikor számithatnak rád
A helyedben elmennék a lánnyal randizni meglátod mi lesz
Tapasztalatból írom próbáld meg elfelejteni a lányt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!