Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Elmondjam, hogy randizni fogok?

Elmondjam, hogy randizni fogok?

Figyelt kérdés

Jelenleg FriendZone-ban vagyok egy olyan lánnyal akibe szerelmes vagyok. De megismertem egy lányt, akire kiváncsi vagyok és nemsokára lesz az első randink. 3 hónapja kezdtem el ismerkedni más lányokkal és ezt megmondtam a szerelmemnek. Viszont egy pár hónapja nyitottabb felém és ugy tünik, hogy érdekelném. Lehet, hogy van összefüggés. Ettől függetlenül én találkozni fogok a másik lánnyal. Már nem akarok egyedül lenni...

A kérdés tehát az, hogy elmondjam-e neki, hogy randizom egy lánnyal? Ha jól megy a randi, akkor tovább fogok találkozni vele és előbb-útóbb rá fog jönni. Ha elmondom neki, akkor mi fog történni? Elkönyveli magának, hogy már nem is figyelek rá és hogy már nem is szeretem? (Mert már tudja, hogy szeretem) Vagy irigy lesz és megpróbál elhóditani a másik lány elől? Mit csináljak?

22/F

2021. márc. 13. 18:39
1 2
 1/15 anonim válasza:
ha felhozza a témát mondd, ha nem hozza nem mondd.
2021. márc. 13. 18:53
 2/15 anonim válasza:
Ugyan ebben a helyzetben voltam tavaly. Nagyon tetszett egy lány, de nem akart tőlem kapcsolatot, kimerült az egész a szexben. Miközben történt ez az egész direkt randira hívtam egy másik lányt, és közöltem a "szerelmemmel", hogy mivel nem vagyunk együtt, ezért megtehetem. 2 napra rá összejöttünk. :) Persze utána 4 hónapra véget ért, de ez már más tészta. Szóval szerintem lenne értelme elmondanod, azért is, mert a nőknek jobban bejönnek azok a pasik, akiket más lányokkal látnak, másrészt pedig, mert féltékeny lesz, ami neked jó.
2021. márc. 13. 18:54
 3/15 anonim válasza:

Ha most a szerelmed helyébe képzelem magam, akkor én csalódottságot éreznék, ez magától jönne. Viszont a reakció már annak függvénye, hogy te tetszel-e nekem. Ha nem tetszel, akkor annak ellenére, hogy csalódott vagyok, amiért "lecserélsz", és amiért "már nem vagyok jó neked", mégis örülök, mert ez azt jelenti, hogy kezdesz továbblépni. Ha a szerelmed önző, akkor megpróbálhat "visszahódítani" anélkül, hogy tetszenél neki, csak azért, hogy az egoja ne sérüljön. Ha viszont te is tetszel nekem, akkor azt hinném, hogy már nem szeretsz, és 1. vagy elmondanám neked az érzéseimet, vagy 2. lemondanék rólad anélkül, hogy közöltem volna veled azt, hogy a vonzalom kölcsönös.

Szóval nagyon összetett a dolog, a reakció inkább a szerelmed személyiségének függvénye.

2021. márc. 13. 18:55
 4/15 anonim válasza:
ajánld fel neki a hármast!
2021. márc. 13. 18:56
 5/15 anonim válasza:
Ha friendzone-ban vagy, akkor miért is foglalkozol vele? 🤷‍♂️ Így járt.
2021. márc. 13. 18:58
 6/15 anonim válasza:
#3 hát, de ebből az jön le, hogy csak annyit, akart, hogy ne szexelj mással :D
2021. márc. 13. 18:58
 7/15 A kérdező kommentje:
Jolvan, reagálok a negativ kommentekre xD. Ugy látszik, hogy ők azok akik nem értették a kérdést. Nem arról van szó, hogy félek elutasitani a szerelmemet, vagy megszakitani vele a kapcsolatot, vagy elvesziteni őt. Hanem kiváncsi vagyok, hogy mi fog történni, ha megtudja, hogy randizgatok. Mivel még ilyen szituáció nem történt velem. Ezt hivják alapos átgondolásnak.
2021. márc. 13. 19:17
 8/15 anonim válasza:
Még mindig nem értem, ő tett téged friendzone-ba, akkor miért érdekel, hogy mi van vele? Persze most, hogy alakul más is, rögtön kinyílt a csipája. Ne foglalkozz vele.
2021. márc. 13. 19:23
 9/15 anonim válasza:

#9-es jól mondja, ha addig nem érdekelted amíg elérhető voltál és tetszett neked akkor ne foglalkozz vele többet. Randizz a másik lánnyal, lehet szerelmes leszel belé aztán már nem is fog érdekelni a másik, de ne használd ki, csak akkor jöjj össze vele ha tényleg kedveled és el tudsz képzelni vele egy kapcsolatot.

A másik lányt szard le, ha ezek után el kezded érdekelni az is csak addig fog tartani amíg mással randizgatsz

2021. márc. 13. 19:35
 10/15 anonim válasza:

Azért vagy barátzonába mert Ő oda tett ez tiszta

Viszont az ilyen lányok azért tartanak abban mert tudják hogy bármikor számithatnak rád

A helyedben elmennék a lánnyal randizni meglátod mi lesz

Tapasztalatból írom próbáld meg elfelejteni a lányt

2021. márc. 13. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!