Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Elmondjam, hogy randizni fogok?

Elmondjam, hogy randizni fogok?

Figyelt kérdés

Jelenleg FriendZone-ban vagyok egy olyan lánnyal akibe szerelmes vagyok. De megismertem egy lányt, akire kiváncsi vagyok és nemsokára lesz az első randink. 3 hónapja kezdtem el ismerkedni más lányokkal és ezt megmondtam a szerelmemnek. Viszont egy pár hónapja nyitottabb felém és ugy tünik, hogy érdekelném. Lehet, hogy van összefüggés. Ettől függetlenül én találkozni fogok a másik lánnyal. Már nem akarok egyedül lenni...

A kérdés tehát az, hogy elmondjam-e neki, hogy randizom egy lánnyal? Ha jól megy a randi, akkor tovább fogok találkozni vele és előbb-útóbb rá fog jönni. Ha elmondom neki, akkor mi fog történni? Elkönyveli magának, hogy már nem is figyelek rá és hogy már nem is szeretem? (Mert már tudja, hogy szeretem) Vagy irigy lesz és megpróbál elhóditani a másik lány elől? Mit csináljak?

22/F

2021. márc. 13. 18:39
1 2
 11/15 anonim válasza:
Lehet hogy a friendzone-bol valo kiugrasra tok jo lenne
2021. márc. 13. 20:32
 12/15 anonim válasza:
Ha akart volna valamit megtehette volna. Ne legyél "raktárkészlet" senkinek a rosszabb időkre. Igenis menj el randizni, most a friendzone csajon a lépés hogy jelezze nem csak barátzónában akar tartani.
2021. márc. 14. 02:30
 13/15 Noren1989 válasza:

JA igen, látom, törlődött valami kommentem...

Szóval: ez a viselkedés gyerekes játszmázás.

Ha lenne némi önbecsülésed, rég elküldted volna a friendzone-os csajt a picsuba.

Aztán most itt úgy gondolod, hogy majd két legyet ütsz egy csapásra :DDD

2021. márc. 14. 08:18
 14/15 anonim válasza:

#13 Miért is kellett volna elküldje a friendzone-os csajt oda, ahova te mondod? Egyszerűen csak azért, mert a vonzalom nem kölcsönös, és visszautasította? Hiszen ezen kívül semmit nem tudunk róla, a többit már esetleg tapasztalatból vagy előítéletességből gondolják oda az emberek. Ha összejött volna vele úgy, hogy nem szereti, akkor is ugyanezekkel a szavakkal illetnék. Akkor hogy csinálja az ember, hogy jó legyen?

Jézusom, semmit nem tehet egy lány anélkül, hogy meg ne kapja, hogy egy p.csa.

2021. márc. 14. 09:06
 15/15 Noren1989 válasza:

#14, ha krumplit akarok egy zöldségesnél, nem elégszem meg a répával.

A játszmázást kis barátunkra értettem, nem a csajra.

ÉS végülis...ki mondta, h egy picsa? :D

2021. márc. 14. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!