Hölgyek és Lányok! Kinek lenne kedve randizni a soron következő hétvégén velem ?
Persze itteni kommunikáció után, és közös megegyezés alapján,illetve egy kis meglepetéssel megfűszerezve! ;)
Ha lenne kedved, akkor légyszíves jelezd nekem priviben, és megbeszéljük a részleteket.
Tudom, hogy (az itt jelen lévő /szingli/) NŐK vágynak rá...:) tudom én azt, plusz azt is, hogy kevés hányaduk mer vagy akar itt ismerkedni , de pánikra semmi ok, nálam nincs rizikofaktor..!
Csupán ennyi lenne a kérdésem kérésem óhajom sóhajom , hogy amennyiben lenne valamelyik nőnek ehez kedve akkor én szívesen benne lennék!
Nagy lelkesedéssel és szeretettel várom a NŐK jelentkezését!
Addig is mindenkinek minden jót kívánok, és további csodaszép napo(ka)t ! 🙃
Mi az ősinyelv? Frappáns akartam lenni és egyben kedves ....
Vagy írjam más nyelven? ;)
Nem akartam nyomuló lenni.. az itteni nőknek már ha azok nem tetszik semmi...
Az víz nedves
Az élet nagyon kedves..
A kérdés még normálisan lett megfogalmazva, de az alatta lévő 13 sorban annyi plusz infó van, hogy a találkozó előtt azért váltanál pár szót a másikkal.
A többi 12 sorban csak össze-vissza beszél mindenféle információ tartalom nélkül. A fenti példában írtam egy 3 soros bullshitet a tied mintájára, miközben annyi a tartalma a szövegnek, hogy "aggyá pénzt".
Aki ennyire mellébeszél és nem mond semmilyen infót, annak vagy valami hátsószándéka, vagy annyira szerencsétlen/elkeseredett, hogy jobb elkerülni.
Normális ember legalább korosztályt, vagy megyét írt volna elvárásként. Ha te Győrben laksz és 31 éves vagy, akkor nem fogsz találkozni egy Debreceni 14 évessel. Vagy ha mégis, akkor komoly problémák vannak veled.
Olyan emberrel nem jönnék össze, akinek az egy szempont fontos, hogy milyen nemű a másik.
Röviden ennyi a problémám a "kérdésed" kapcsán
Köszönöm istenem!
Végre! Rád vártam!
Igen, akarom!
Szeretnék veled találkozni!
Azt akarom, hogy már az első randin, dugj rommá!
Majd szopass taknyosra!
Már 2x elélveztem, míg ezt megírtam!!!
74L
Ui: protkót otthon hagyom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!