Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lehetséges útitársat találni...

Lehetséges útitársat találni a következő feltételekkel, és ha igen, merre keresgéljek?

Figyelt kérdés

44 éves nő vagyok. Nem szeretném, hogy más fizesse az utamat, de én sem szeretném másét fizetni. Nem szeretnék szexpartnert is egyben. Szeretném, ha leendő útitársam inkább társaságra vágyna, mint valakire, aki mindent elintéz és megold helyette, de azt sem, hogy engem babusgasson. Nem bánnám, ha hozzám hasonlóan tapasztalt, nyelveket beszélő utazó lenne, ideális esetben jogositvánnyal. Van remény?

Előre is köszönöm az ötleteket.

2020. aug. 27. 19:16
 1/2 anonim válasza:
Semmiképp se írd le, hogy hova mennél és mikor!!!!
2020. aug. 27. 19:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem egy útitársat keresek egy konkrét úthoz, hanem partner(eke)t, akikkel közösen dönthetünk az úticélokról és az utak idejéről. Általában Európán belül 4-10 napos, Európán kivül legalább két hetes utakat preferálok. Nyilván vannak kedvenc desztinációim, de rugalmas és fogékony vagyok mások ötleteire is.
2020. aug. 27. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!