De magamból kiindulva, ha én ismerkedek, akkor mindig csak egy emberrel szoktam, könnyebb ráfókuszálni, többre meg nem is lenne már energiám.
2021. ápr. 13. 15:28
2/12 anonim válasza:
Nem. Amíg nem mondjátok ki, hogy exkluzív a kapcsolat, addig azt csinálsz másokkal, amit akarsz.
2021. ápr. 13. 15:32
3/12 anonim válasza:
Nem, de amint komolyodik, a többivel szakítsd meg.
2021. ápr. 13. 16:26
4/12 anonim válasza:
Azonos időben több helyen? Azt megnézem.
2021. ápr. 13. 17:27
5/12 anonim válasza:
Nem az, de ha az egyik komolyabbra fordul és lehet belőle valami, akkor a többit inkább hanyagold, ha velük nem jutottál egyről a kettőre.
2021. ápr. 13. 17:43
6/12 anonim válasza:
Amolyan kezdeti interjús :) beszélgetés még oké, és talán 1-2 randi, de többet nem tudok elképzelni, hogy utána már ne hitegetés szaga legyen valamelyik (vagy mind) felé. Korrektebb, ha nem a lehetőségeid elvesztésétől tartva nem mondasz nemet, hanem tudod empátiával nézni, hogy fordított helyzetben ez hogy esne neked.
2021. ápr. 13. 17:44
7/12 anonim válasza:
Kúrd le az összeset tesó.
2021. ápr. 13. 18:03
8/12 anonim válasza:
Addig, amíg mindegyikkel csak az első vagy az első néhányadik találkozó történik meg, addig nem, elvégre az ember ilyenkor megadja magának a lehetőséget, hogy megtalálja a párját, de ha már valamelyikkel komolyabbra fordul az ismerkedés, akkor már nem illő a többivel is találkozni.
2021. ápr. 13. 18:15
9/12 anonim válasza:
Amúgy kicsit gáz azért.
Meg oké, hogy azt írjátok, hogy ha az egyikkel komolyabbra fordul, akkor a többieket hanyagolja, de mi van akkor, ha azzal az eggyel, akivel komolyabbra fordulna a dolog mégsem lesz belőle semmi, utána a többihez visszamehet, ha őket meg eltávolította maga mellől emiatt. Úgyhogy szerintem elég kockázatos ez a módszer.
Én azt mondom, egyszerre inkább csak egy emberrel ismerkedj, ha összejön összejön, ha nem nem, legfeljebb utána próbálkozol másnál, így kevésbé kockázatos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!