Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Megvetendő egyszerre több...

Megvetendő egyszerre több lánnyal randizni?

Figyelt kérdés

Tehát az rossz dolog, ha egyszerre több lánnyal ismerkedem? Csak addig, amíg ki nem derül melyik az igazi.

(Egyikkel sem volt fizikai kapcsolat)

2021. ápr. 13. 15:16
1 2
 1/12 anonim válasza:

Nem biztos.

De magamból kiindulva, ha én ismerkedek, akkor mindig csak egy emberrel szoktam, könnyebb ráfókuszálni, többre meg nem is lenne már energiám.

2021. ápr. 13. 15:28
 2/12 anonim válasza:
Nem. Amíg nem mondjátok ki, hogy exkluzív a kapcsolat, addig azt csinálsz másokkal, amit akarsz.
2021. ápr. 13. 15:32
 3/12 anonim válasza:
Nem, de amint komolyodik, a többivel szakítsd meg.
2021. ápr. 13. 16:26
 4/12 anonim válasza:
Azonos időben több helyen? Azt megnézem.
2021. ápr. 13. 17:27
 5/12 anonim válasza:
Nem az, de ha az egyik komolyabbra fordul és lehet belőle valami, akkor a többit inkább hanyagold, ha velük nem jutottál egyről a kettőre.
2021. ápr. 13. 17:43
 6/12 anonim válasza:
Amolyan kezdeti interjús :) beszélgetés még oké, és talán 1-2 randi, de többet nem tudok elképzelni, hogy utána már ne hitegetés szaga legyen valamelyik (vagy mind) felé. Korrektebb, ha nem a lehetőségeid elvesztésétől tartva nem mondasz nemet, hanem tudod empátiával nézni, hogy fordított helyzetben ez hogy esne neked.
2021. ápr. 13. 17:44
 7/12 anonim válasza:
Kúrd le az összeset tesó.
2021. ápr. 13. 18:03
 8/12 anonim válasza:
Addig, amíg mindegyikkel csak az első vagy az első néhányadik találkozó történik meg, addig nem, elvégre az ember ilyenkor megadja magának a lehetőséget, hogy megtalálja a párját, de ha már valamelyikkel komolyabbra fordul az ismerkedés, akkor már nem illő a többivel is találkozni.
2021. ápr. 13. 18:15
 9/12 anonim válasza:

Amúgy kicsit gáz azért.

Meg oké, hogy azt írjátok, hogy ha az egyikkel komolyabbra fordul, akkor a többieket hanyagolja, de mi van akkor, ha azzal az eggyel, akivel komolyabbra fordulna a dolog mégsem lesz belőle semmi, utána a többihez visszamehet, ha őket meg eltávolította maga mellől emiatt. Úgyhogy szerintem elég kockázatos ez a módszer.

Én azt mondom, egyszerre inkább csak egy emberrel ismerkedj, ha összejön összejön, ha nem nem, legfeljebb utána próbálkozol másnál, így kevésbé kockázatos.

2021. ápr. 13. 18:23
 10/12 anonim válasza:
Ők meg addig másokkal kúrnak melletted. Lúzer...
2021. ápr. 13. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!