Elfogatható vagy megvetendő?
Én arra lennék kíváncsi hogy még megvetik vagy elfogadják ha egy könyvelő nőnek látható helyen van a tetoválása
Menyire fogják kizárni munkahelyen vagy a főnökok menyire ítélkeznek az alapján?
Szerintem manapság már eléggé elfogadott a tetkó. Plusz nagy a munkaerőhiány, úgyhogy nem állnak neki még ez alapján is válogatni.
Egyébként meg sajnos az adott főnökön múlik. Főleg az idősebb korosztály még a börtöntetkókra asszociáciálhat.
Annyira látható helyen van/tervezed, hogy átmenetileg se takarható legalább az állásinterjúra, hogy ne rontsa esetleg az első benyomást?
Szomorú, hogy ez még egyáltalán kérdés, és nem vállalhatja fel mindenki szabadon a tetkóját.
1 es és meg is tudod magyarázni hogy miért nem bíznál meg egy tetovált nőbe sem?
Ugyan olyan nő mint a másik csak tetoválva van
Nem börtön, erotikus vagy rasszista stílusú szolid szép tetoválásra gondolok csípőn, háton esetleg karon
Egyépként én sem értem a mai világban miért olyan tabu téma ez még mindig feltűnő sértegető kirívó tetoválásokat én sem tolerálom!
7 es megértelek te így látod a dolgokat
Én személy szerint nem értek egyet ezekkel a dolgokkal szerintem attól hogy valakinek tetszenek a tetoválások még nem azt jelfnti hogy komolytalan a pénzügyekhez, az élethez vagy bármilyen más szituációhoz
# 6 1-vagyok.
Talan azert nem biznek mert a tetovalas valahogy azt sugalja,h ez a csaj belemenos lehet,vad,kezelhetetlen stb ergo nekem az jon le,h talan megbizhatatlan.De a percingrol is ez a velemenyem.
A megvetem szo azert tul eros volt szerintem.A reszedrol is es a reszemrol is :)
Hol van a tetoválásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!