Megvetendő, hogy irigy vagyok kicsit?
Átlagos körülmények közt élünk, amire szükség van, azt meg tudjuk oldani, de az extrák már nem általánosak.
Ha ruhára van szükségem, akkor többnyire turi, csak farmert, cipőt és fehérneműt vásárolok újonnan.
Kozmetikumokból többnyire csak olcsóbb dolgokat veszek, ill fodrászhoz is csak egészségügyi vágásra járok pár havonta.
Teszek a jövőmért, 20 éves korom óta dolgozom, tanulok, csak mindig van pár tőlem független dolog, ami viszi a pénzt vagy ami épp fontosabb.
Ezzel szemben az egyik lányismerősöm, aki az érettségit sem tette le, 17 évesen befejezte az iskolát, azóta otthon van, maximum diákmunkán vett részt, ameddig volt jogviszonya, jómódban él. Szóval, már 10 éve úgy, hogy semmit sem kell tennie érte.
Alap számára a márkás ruhák, a legdrágább kozmetikumok, a legjobb fodrásszalon, a drága programok és utazások...
Nem csinál semmi illegálisat vagy ilyesmi, csak az előző párkapcsolatában és a mostaniban is olyan párja van, aki meg tudja teremteni a színvonalat számára.
Amugy jó a kapcsolatuk (ismerem a párját is, rendes srác), és egyetértenek abban, hogy ha a férfi keres eleget, a nő legyen htb.
Néha kicsit irigy vagyok emiatt, hogy én eddig mindig dolgoztam, igyekeztem, de soha nem lesz olyan színvonalam.
Meg persze a stresszmentes élet sem utolsó...
Megértelek. Hasonló körülmények közt élek. Viszont soha sem szeretnék htb lenni. Anyám az, és ez bőven elég, hogy ne kövessem a példáját. Ha kicsit rosszabbul megy nekik a szekér, akkor mindig megkapja, hogy ő nem dolgozik, menjen el dolgozni, stb. Meg persze így apámtól függ, teljes mértékben. Ha úgy alakulnának a dolgok, hogy elválnának, akkor anyámnak sok baja, gondja lesz hirtelen!
Stresszmentes életet meg így, nem gazdagon is lehet élni, hidd el :) nem attól függ, hogy kinek mennyi pénze van. Apám jól keres, jobban, mint az átlag, viszont a sok stressz már rég ráment az egészségére. Megéri?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!