Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek ragaszthatok...

Szerintetek ragaszthatok felnőtt fiú létemre a fehér bicajomra popples-es matricákat? Szeretem ezt a mesét és infantilis vok. De már húszonéves. De a netflixen van ez a mese és imádoim, viszont kicsit dedós.

Figyelt kérdés
[link]
2019. ápr. 11. 21:30
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
Megengedem. ;)
2019. ápr. 11. 21:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Ragaszd fel ha neked tetszik és ne törődj vele hogy kit mit mondd!

Ne hagyd, hogy elrontsák az örömödet!

2019. ápr. 11. 21:35
 3/6 anonim ***** válasza:
Èn is ismerem ezt a mesèt, aranyos ès szerintem nem baj ha nèzed, bár a matricák már tènyleg kicsit furcsák. De sz.rd le ki mit gondol az emberek ugyis találnak valamit amibe bele lehet kötni. Ne foglalkozz velük
2019. ápr. 11. 21:41
 4/6 A kérdező kommentje:
szia. tök jó hogy ismered a mesét. Te is netflixen nézed? Am ki a kedvenced? Mert sztem nagyon cukik a karakterek :)
2019. ápr. 11. 21:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem :). Valamelyik gyerekcsatornán megy azt hiszem minimax vagy a jimjam pontosan nem tudom nem èn nèzem, hanem a 4 èves kisfiam de hát azèrt kèpben vagyok mesèk terèn :D
2019. ápr. 11. 21:51
 6/6 A kérdező kommentje:

LooooL xD Én netflixen nézem angolúl. Hallottam hogy van magyar is, de a magyar szinkron eléggé tré :D állíytólag csak rábeszélnek és nem aranyos az angol pőedig rohadt cuki :P

https://www.youtube.com/watch?v=WLUvMzDiGXg

sztem marhajó.

2019. ápr. 11. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!