Elfogatható vagy megvetendő?
Én arra lennék kíváncsi hogy még megvetik vagy elfogadják ha egy könyvelő nőnek látható helyen van a tetoválása
Menyire fogják kizárni munkahelyen vagy a főnökok menyire ítélkeznek az alapján?
1-es igen én meg értem ezt is valamilyen szempontból jogos meglátás de van nagyon sok kivétel is szerintem pont egy könyvelő nő nem fog meggondolatlanul olyan mintákat tetováltatni amilyet esetleg nem kéne mivel azért elég érettek és komolyak
Nekem a karomon van de még szeretnék pl a hátamra azt gondolná az ember ott úgy se látszik de nőknek vannak kivágott hátú elegáns blúzok is
7-es vagyok
Nem tudok elképzelni olyan esetet, amikor valamit a bőrömön akarnék közölni a világgal. Sokkal inkább komolyan veszek valakit, akinek nincs szüksége ilyesmire, mint akinek ez kell.
Másik dolog, hogy nálam azt az érzést kelti egy tetoválás, mintha koszos lenne az illető bőre. (Mintha összefirkálták volna.) Bár nőkről szól a kérdés, férfiakon sem tartom előnyösnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!