Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Szegedi lányok valaki randizni?

TonyRedgrave kérdése:

Szegedi lányok valaki randizni?

Figyelt kérdés
Randira keresek jelentkezőt, de csak is randira, elmenni együtt kézen fogva sétálni, fagyizni és csókolózni de semmi több.

2021. máj. 30. 19:00
1 2 3
 1/24 anonim válasza:

Szia! Ha fizeted a fagyit, én elmegyek veled! Kezedet fogom, de csók csak szimpátia alapon!

49/N

2021. máj. 30. 19:07
 2/24 A kérdező kommentje:
Természetesen állom a fagyit egy randin igy illik és a csókkal egyetértek szimpátia alapján.
2021. máj. 30. 19:08
 3/24 anonim válasza:

Ohh, most látom, te ilyen kis langyi vagy:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

Akkor mindegy.

2021. máj. 30. 19:10
 4/24 A kérdező kommentje:
Hát a szimpátiának akkor már lőttek is, előitéletes emberekkel nem szivesen randizom és homofóbokkal sem.
2021. máj. 30. 19:12
 5/24 anonim válasza:

" de semmi több."

Miért semmi több? Nem mered elővenni az apróságot?

2021. máj. 30. 19:25
 6/24 A kérdező kommentje:
Ha komolyan érdekelt volna dolog elmondtam volna de mivel csak azért kérdeztél rá hogy sértegethes nem érzek motivációt az együtt müködésre.
2021. máj. 30. 19:36
 7/24 anonim válasza:
Heh? Mivan? Szerintem az 5. félig komolyan kérdezte, és valóban érdekelte... Meg nem csak neki írnád le... De nyugodtan durcizz. :P
2021. máj. 30. 22:30
 8/24 A kérdező kommentje:
ja nagyon komolynak hangzik ha apróságnak hivja a nemi szervem tényleg meggyőző, amúgy meg nem vágyom sexre ennyi a válasz a kérdésre, nemvagyok egy modern ember akinek asex körül forog az élete nekem a sexhez szerelem kell és kicsit belefáradtam már hogy társkeresőn is mindenki folyton csak sexelni akar.
2021. máj. 30. 23:25
 9/24 anonim válasza:

8. Most mit sértődsz meg rajta? Ha nem ez a helyzet akkor felesleges felkapni a vizet, ha meg ez, akkor ez az fájdalmas igazság...

Szerintem a válaszoló humorosan kérdezett rá, hogy miért "semmi több", ezzel az érzékeny pontodra tapintva (pun intended^^)

Hogy van az, hogy nem vágysz szexre, csak csókolózásra? Úgyértem nem mindkettő a szexuális vonzalmon alapul...??

Persze nem dőlne össze a világom, ha lenne ilyen, csak kicsit fura.

2021. máj. 30. 23:35
 10/24 A kérdező kommentje:
A tiszteletlen viselkedésén sértődtem meg nem azon hogy rátapintott e a lényegre vagy sem, de ugye ehhez látszik neked sincs elég eszedh ogy felfogd mint ahogy szerinted az is hihetetlen hogy létezik olyan ember mint én aki sex nélkül is képes élvezni a csókolózás folyamatát.
2021. máj. 30. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!