Netes ismerkedésnél illik megkérdezni valakit, hogy roma-e?
Származás ide vagy oda, az számít pontosan milyen az illető személyisége. Jók és rosszak vannak származástól függetlenül.
Én félvér vagyok anyai ágamról és mind magyarral, mind romákkal egyiránt kitudok jönni.
Egy magyar is lehet olyan rossz indulatú, hogy azt inkább senki ne tudja meg, ezért mindig a személyiséget kell nézni nem a származást.
En ha ugy van megkerdezem bár nálam az előny ha roma. Imádom a roma srácokat. Meg a feketék is izgatnak csak nem találok.
29/f
Ne kerdezd meg hanem inkabb jarj utana hogy ki a csaladja. Ha az illeton nem latszik akkor lehet hogy a szulein, testveren.
VAlaki meselte nekem hogy osszejott egy csajjal aki kicsit ciganyos volt ,de talalkozott a szuleivel es ok meg neztek ki ciganynak egyaltalan. Ossze is jottek es a srac anyukaja mondta hogy o ismeri a lany szuleit es tudja hogy orokbefogadtak a lanyt :D Tehat lehet h cigany volt.
Azért óvatosan, ha nem az, akkor erősen benne van a pakliban, hogy meg fog sértődni.
Ha a hangjából, beszédéből, képeiből nem tudod megítélni, akkor majd max az első talinál. De hidd el észrevennéd, ha meg nem akkor egykét vonó van benne, de tök normális az annyira nagy bajm
Hangjából?????
Inkább a beszédjéből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!