Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Netes ismerkedésnél illik...

Netes ismerkedésnél illik megkérdezni valakit, hogy roma-e?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk elég gyanús ebből a szempontból, de mégsem egyértelmű. Ezért rasszistának számítok, ha megkérdezem? Vagy ezért megsértődhet a másik?

2021. máj. 19. 12:01
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Nem számìt, csak kiváncsiságból kérdezném. Ha normálisan eltudok vele beszélgetni akkor nem érdekel, hogy milyen származású, de azért kiváncsiságból érdekel. Borsod megyében él, 4 testvére van, és vannak ékszerei, nyaklánca meg fülbevalója. Barna hajú, barna szemű, az arcvonásain nem látszik, hogy cigány lenne, a bőrszínén se, de nem olyan hófehér a bőre mint az enyém, kicsit olyan napbarnult. Szóval ezek miatt a dolgok miatt gyanús, de az arvonása meg mégsem romás.
2021. máj. 19. 14:40
 12/35 anonim válasza:
Szerintem ez roma lesz, de kérdezz rá..
2021. máj. 19. 15:29
 13/35 anonim válasza:
Ha megsértődik, akkor roma, ha nem, akkor nem az.
2021. máj. 19. 15:42
 14/35 anonim válasza:
A vezetéknevéből is következtethetsz rá, pl ha Kolompár, akkor egy kicsit gyanús.
2021. máj. 19. 15:44
 15/35 anonim válasza:
Származás ide vagy oda, mindig a személyiségét kell értékelni. Jó és rossz indulatú személyek vannak származástól függetlenül.
2021. máj. 19. 15:47
 16/35 A kérdező kommentje:
14, csak a keresztnevét tudom, az egy átlagos név. Nem akarok rákérdezni a teljes nevére, mert 2 napja beszélünk csak és én nem akarnám elárulni még a teljes nevemet neki.
2021. máj. 19. 15:48
 17/35 anonim válasza:
Inkább az arcvonás számít, nem a bőrszín. Melyik településen él? (priviben is jöhet).
2021. máj. 19. 16:06
 18/35 A kérdező kommentje:
17, nemtudom. Nem akarom faggatni, eddig csak a megyét mondta, meg, hogy Pestre szokott ingázni, mert most már ott él, de Borsodba is gyakran jár. Szóval aztmondja, hogy 2 helyen él, az ingázás miatt, de többet van Pesten mint Borsodban.
2021. máj. 19. 16:13
 19/35 anonim válasza:

Ha ingázik, akkor valószínűleg dolgozik... hm... ez nehéz...

Tényleg kérdezz rá, az a tuti

2021. máj. 19. 16:51
 20/35 A kérdező kommentje:
19, mindenképp. Ha beszélünk még. A stílusa nem jött be, nagyon nyomult, meg nyálas üzeneteket írt. Mondtam neki, hogy ez nekem nem jön be, azt mondta, hogy akkor kicsit visszavesz, de nem sikerült neki, utána sem lett szimpi a stílusa. Pedig jól néz ki, de a külső nem minden, ha nem tudok vele normálisan beszélni. Én magamtól most már nem keresem, azt hittem ìr majd, de ma még nem írt, szóval lehet ő se keres többé, úgy, meg sosem tudom meg, hogy roma vagy sem. De ha újra ír akkor rákérdezek.
2021. máj. 19. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!