Valaki ismerkedne egy ilyen lánnyal, pontosabban velem?
17 éves budapesti lány vagyok, és eddig még nem volt kapcsolatom. Egy ideje viszont elkezdtem jobban foglalkozni ezzel a dologgal, viszont most sem kimondottan párt keresek, szimplán csak próbálok élni a lehetőségekkel, és nyitott vagyok az ismerkedésre, a többi majd úgyis kialakul.
Alapvetően én talán picit nehezebben nyílok meg az elején, de ha szimpatikus az illető, és én is az vagyok neki, és tényleg úgy érzem, hogy egy kicsit is érdeklem akkor lényegesen könnyebben megy. Csak türelem kell hozzám. (Sok 😛)
Tudom, hogy ez így nem sok infó rólam, de ha esetleg úgy gondolod, hogy jobban megismernél, akkor írj nyugodtan! Lehetőleg korombeliek, de az sem probléma ha idősebb vagy valamivel.
Feléd nincs különösebb elvárásom, csak legyél értelmes és kommunikatív 😊
Érdekes módon az elmúlt 1 napban megint megszaporodtak az ilyen kérdések...
Nem akarok ítélkezni, de nekem elegem van az itteni ismerkedésből, úgyis fogsz találni helyettem is néhány pincsi kutyát, némi dickpic-el megfűszerezve, szóval köszi, de én kihagynám.
Különben is messze laksz, az meg megint egy kizáró ok.
#1 Rendben, elfogadom a véleményed. Én sem vagyok biztos benne, hogy ez a legalkalmasabb hely, de gondoltam teszek egy próbát. :)
#2 Engem nem zavar, új vagyok itt, szóval lassan tudok csak vissza írni, de dobj egy üzit nyugodtan.
Majd holnap az ismerkedés toplistán kiderül 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!