40,50,60 éves nővel tudnèk itt ismerkedni? Budapest környékén.
Olyan aki szintén magányos,társat vagy egy jó kapcsolatot keres magànak?!
40+ffi
Szia!
Ha nem keresel mindenáron szexet és/vagy élettársat, akkor ismerkedhetünk. Zárkózottabb típus vagyok, közepes létszámúnak nevezhető baráti körrel.
(Párkapcsolati szempontból foglalt a szívem, nem tervezek szakítani. Egy kicsit néha társasmagányban érzem magam a párom mellett.)
Ui: az ország java része dolgozik, vagy egyéb okokból (ügyintézések) elfoglalt, így nem hinném, hogy túl nagy levéláradatra számíthatsz hétköznap. Vagy mégis?
51/N
#1, ha nem zárkóznál el ennyire a szextől, és nem társas magányban lennél akkor írtam volna neked.
Fiatalabb csődör
Paripa,nem?
🤣🤣🤣
SENKINEK NINCS JOGA KIZSÁKMÁNYOLNI A MÁSIK EMBERT! (Na, ezért nem írnak a nőtársak. Csak a bacilust elkapni, meg a fertőzéseket gátlás nélkül...)
A beteges, józan ész nélküli élvezetek hajszolása az megy. De semmi más!
Ui: orvosi szűrőpapír nélkül nem is lenne szabad innen ismerkednie senkinek. Ezt a "társasmagányt" meg hagyjuk. Amit a kérdezőnek írtam, az nem mindenkinek szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!