Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismerkedne egy ilyen...

Valaki ismerkedne egy ilyen lánnyal, pontosabban velem?

Figyelt kérdés

17 éves budapesti lány vagyok, és eddig még nem volt kapcsolatom. Egy ideje viszont elkezdtem jobban foglalkozni ezzel a dologgal, viszont most sem kimondottan párt keresek, szimplán csak próbálok élni a lehetőségekkel, és nyitott vagyok az ismerkedésre, a többi majd úgyis kialakul.

Alapvetően én talán picit nehezebben nyílok meg az elején, de ha szimpatikus az illető, és én is az vagyok neki, és tényleg úgy érzem, hogy egy kicsit is érdeklem akkor lényegesen könnyebben megy. Csak türelem kell hozzám. (Sok 😛)

Tudom, hogy ez így nem sok infó rólam, de ha esetleg úgy gondolod, hogy jobban megismernél, akkor írj nyugodtan! Lehetőleg korombeliek, de az sem probléma ha idősebb vagy valamivel.

Feléd nincs különösebb elvárásom, csak legyél értelmes és kommunikatív 😊

2021. ápr. 11. 20:07
1 2
 11/15 anonim válasza:
Kamu
2021. ápr. 12. 08:11
 12/15 anonim válasza:

Van rá bizonyíték, hogy tényleg az?

2021. ápr. 12. 14:39
 13/15 anonim válasza:
Még mindig nem írt 🙄
2021. ápr. 12. 15:08
 14/15 anonim válasza:
Én szóltam, én írtam itt az 1. választ is...
2021. ápr. 12. 15:15
 15/15 anonim válasza:

Írj nyugodtan! 😊

24/F

2021. ápr. 14. 20:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!