Vannak olyan lanyok az oldalon akik hasonloak mint Miranda a Tronok Harcabol? Amazonos /vad/ termeszetuek? Akik szeretnek kuzdosportolni es sportosak es vekonyak?
Figyelt kérdés
Aki olyan irjon privatot ha akar ismerkedni - kora 20-as F. Es irjon 1 bemutatkozast.2021. márc. 29. 21:53
41/44 anonim válasza:
Ja és kérdező, nem sértésből írom, de ha azt akarod, hogy normális válaszokat kapj, nagyon figyelj oda a helyesírásodra, mert a másik kérdésed (ha a tiéd), borzalmas.
2021. ápr. 8. 13:46
42/44 anonim válasza:
Hagyd a p.-be a kérdezőt! Nem érdemes neki írni értelmes választ. Nem elég, hogy egy szánalmas lúzer, végtelenül buta, műveletlen, de még frusztrált is "szegényke" aki itt éli ki magát...
Ha már közmondások:
"Nem mindegy, hogy a hülye ember okoskodik, vagy okos ember hülyéskedik."
2021. ápr. 8. 15:00
43/44 anonim válasza:
De én még mindig nem tudom hogy ki az a Miranda.Sose hallottam ezt a nevet,pedig kétszer is megnéztem
2021. ápr. 8. 17:38
44/44 anonim válasza:
Istenem, mondd, hogy ez csak valami vicc.
2021. ápr. 8. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!