Vannak olyan lanyok az oldalon akik hasonloak mint Miranda a Tronok Harcabol? Amazonos /vad/ termeszetuek? Akik szeretnek kuzdosportolni es sportosak es vekonyak?
24-es vagyok.
Férfi, 28 éves.
De mit akarsz? Ott az amazonod, belinkeltem neked. Szívesen!
31
Már eleve az nem normális hogy valaki a gyakorin akar csajozni
😂😂😂😂
#radicspeti
Mi van? 😂😂😂 nem értem amit mondasz ember!
Férfi: 🤦♂️
Lány: 🤦♀️
De sötét vagy te. Na, pontosan ezt jelzi ez az emoji...
38 a kérdés "régi" nekem fölösleges mondogatni hogy adjam föl - én könnyen föladom ami nem működik mert néhány napok után ordított a helyzetről hogy ha régen 1 kicsit is használható volt az oldal olyasmire mostanra alig. A nyomor szó mire v kire utalt?
"Azt javaslom, hogy fogd vissza magad ilyenkor, mert nem hogy barátnőd, egy ismerősöd se lesz, aki szívesen eltöltené veled az időt." Mi az hogy én fognám vissza magam ha ők támadnak kollektívan és mocskolnak? Ha nem lesz is én nem játszom magamat meg és nem akarom hagyni hogy mocskoljanak de nem lehet sokat tenni úgy sem törlögetnék a válaszaikat. Amúgy igaz hogy valahova "tűnnek" a lányok és nincs választék és a férfiaknak igényük van barátnőre v társaságra de nem mocskolni és rivalizálni kéne mint 1 primitív farkasi ösztönállat (a többségre írtam) de inkább kideríteni hogy ha az interneten társkeresőkön stb. kevés az arányuk cserébe hol gyűlnek? 51% az arányuk a társadalomban vagy hasonló. És ha valaki problémát akar megoldani mit kap? Gyalázást.
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__egyeb-kerdesek__1..
Érdekes ami óta ugyan úgy fogalmazok de írok ékezetet és nagy betűt v tagolást kb. 0 röfögés jött az írásmód miatt. Még is bizonyítanák hogy alaptalanul gyalázkodtak külsőségekre hivatkozva. És mint írtam hogy emlékezz a nyomor szó mire utalt vagy kire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!