Vannak olyan lanyok az oldalon akik hasonloak mint Miranda a Tronok Harcabol? Amazonos /vad/ termeszetuek? Akik szeretnek kuzdosportolni es sportosak es vekonyak?
Figyelt kérdés
Aki olyan irjon privatot ha akar ismerkedni - kora 20-as F. Es irjon 1 bemutatkozast.2021. márc. 29. 21:53
21/44 anonim válasza:
És ezt milyen statisztikából szűrted le, hogy a magyar nők 99%-a barbi baba?
Meg egyáltalán, hogy jön össze a feminizmus a barbi babákkal?
Fogalmad nincs arról mit jelent ez a szó ugye?
Ha lenne, nem mondanál ekkora irdatlan nagy baromságot.
Nálad még az éjszaka is világosabb!
Nőt meg ezek szerint csak a sorozatodban làtsz. Szűz kisfiú nagy elvárásokkal az szűzkisfiú is marad.
A statisztikádra visszatérve: 99% az esélyed arra, hogy nem találsz nőt, 1% hogy találsz, de már csak 0,5%, hogy érdekled is őt. 0,25%, hogy minden stimmeljen, 0% hogy veled is marad.
Sok sikert! Én addig is élvezem az életet a barbibaba párommal.
2021. ápr. 2. 01:14
22/44 A kérdező kommentje:
Mert a feministak altalaban barbi tipusuak. Tipikus plazacica sztereotipia de azt hittem nem kene kulon leirni mert egyertelmu de a 21 es racafolt. Mostanra ertheto?
2021. ápr. 2. 15:32
23/44 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy a kérdező 20 éves.En azt hittem 6! Neked sose lesz barátnőd és hogyha egy prostinal is előadod ezt a dumát paros lábbal fog kirúgni az otthonából főleg ha Barbie baba játékot is viszel neki oda hogy megmutasd neki "na nekem ilyen nők nem jönnek be"
2021. ápr. 2. 17:43
24/44 anonim válasza:
2021. ápr. 2. 19:05
25/44 A kérdező kommentje:
Nem valami retardalt bulvar oldal mint a wikipedia fogja meghatarozni hogy mi a feminizmus mert mindenki feminista aki nem fogadja meg az asszony alsobbrendu szerepet a Ferfihoz kepest. Te valami tini rib-anc lehetsz ugye? Neked nincs szavazati jogod? Egy nem sz.arfeminista tarsadalomban nem hogy szavazati de szolas jogod nem volna Ferfi engedelye hianyaval ha szolal 1 szot halalra egetnenek a falu foteren vagy a varos foteren. Nem vagyok partidiota mert a politikaval es az alkeresztyen partokkal csak retardalt proletarok foglalkoznak es egyeb diszno fajzatok mint a te fajtad.
2021. ápr. 2. 19:54
26/44 anonim válasza:
Szegény kérdező szüzen fog meghalni. De szar már neki :(
2021. ápr. 2. 20:50
27/44 A kérdező kommentje:
Szegeny kis tizen eves tinilanyt (14-es valaszolot) talan sorra fogja penetralni 1 rakas kanos nemnormalis. De meg is erdemli ha ugy lesz. Aztan linkezgethet a feminizmusrol. Addig orvendezne a feminizmusnak amig fol nem no es ra nem jon hogy masra nem kivanja senki de a perverziora. Aztan hosszu ideig maganyoskodna es megalazkodna egy kiehezett ferfinak. Tipikus feminista tini kislany sztori.
2021. ápr. 2. 21:00
28/44 A kérdező kommentje:
24 es valaszolot*.
2021. ápr. 2. 21:01
29/44 anonim válasza:
Kérdező fejezd be ezt mert így egy nő se fog veled szóba állni
2021. ápr. 2. 21:02
30/44 anonim válasza:
😂😂😂😂😂 jezus istenem en nem gondoltam hogy ilyen emberek tenyleg leteznek.
2021. ápr. 2. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!