Vannak olyan lanyok az oldalon akik hasonloak mint Miranda a Tronok Harcabol? Amazonos /vad/ termeszetuek? Akik szeretnek kuzdosportolni es sportosak es vekonyak?
Figyelt kérdés
Aki olyan irjon privatot ha akar ismerkedni - kora 20-as F. Es irjon 1 bemutatkozast.2021. márc. 29. 21:53
11/44 anonim válasza:
hat haver, ilyen stilus utan aki rad ir, azzal meg is erdemlitek egymast ...
2021. márc. 29. 22:40
12/44 A kérdező kommentje:
Miranda-t inkabb a szemelyiseg miatt irtam de az alkata nem rossz. De vannak tole sokkal szebb arcu es genetikailag tisztabb lanyok is de Miranda-nak nem rossz a termeszetenek a vad resze. /hat haver, ilyen stilus utan aki rad ir, azzal meg is erdemlitek egymast .../ milyen stilus miatt olyan stilus miatt hogy leirtam nagyjabol hogy a lanyok 99% a olyan mint 1 barbi? vagy olyan stilus miatt hogy szerintem igazsagtalan ha alaptalanul vadaskodik valaki hogy /nyomor/?
2021. márc. 29. 22:45
13/44 anonim válasza:
Kérdező,a hugoddal sokat Barbie babaztatok?
2021. márc. 29. 22:48
14/44 A kérdező kommentje:
te kifogasolod a stilusomat miutan valaki oda bofog egy ocsmany kozhelyt hogy nyomor? te nyomor! en is le nyomorozlak es ha nem hagyod akkor olyan undorito a stilusod hogy ha valaki valamikor rad ir akkor egymasnak valo nyomorok vagytok. hogy tetszik?
2021. márc. 29. 22:56
15/44 A kérdező kommentje:
en normalis kerdest probaltam volna foltenni es normalisabb kommenteket irtam akkor ne kifogasold a stilusomat ha valahogy reagalok valakinek aki nyomor nak hiv.
2021. márc. 29. 22:57
16/44 anonim válasza:
Szerintem nézz körül a börtönben!
2021. márc. 29. 23:48
17/44 A kérdező kommentje:
Miert? kuzdosportolos vagy vad termeszetu es sovany fiatal folnott lanyokat ott lehetne talalni? nem mert trollkodsz.
2021. márc. 29. 23:51
18/44 anonim válasza:
“nem az en hibam. nem az en hibam hogy a magyar lanyok 99% a barbis tipusu undorito hercegno szeru agymosott feminista”
ezert nem all szoba veled egy no se 😃 tanulj meg viselkedni, es akkor lesz baratnod is.
2021. márc. 31. 11:35
19/44 anonim válasza:
Arra azért kíváncsi vagyok hogy a kérdező hány éves.Mert a hozzászólásai alapján max 9 lehet
2021. márc. 31. 19:53
20/44 A kérdező kommentje:
/ezert nem all szoba veled egy no se 😃 tanulj meg viselkedni, es akkor lesz baratnod is./ Szerinted vagyom hogy szoba alljon 1 feminista tipikus atlag magyar? Ha vagyont fizetne is nem. Ha oltaron aldoztatna meg erettem is nem. Hogy igaz amit irtam bizonyitja tobbek kozott hogy olyanok mint a nosteny verfarjas. Nincs ertekuk de a kritikat is nem turik es aggresszivan reagalnak de az alja minoseghez valami irgalmatlan ego tarsul.
2021. márc. 31. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!