Van normális nő tinderen?
Ez az app már használhatatlan a másik nemnek köszönhetően.
A leghányadékabb nő már játsza ott a királynőt mert ráírnak egy nap 5-en. El várják a kreatív kezdést ki írják hogy szia mizuval ne is próbálkozz de az összes képe kb az hogy felvan ba*va a pi*saja a fürdőszoba bútora vagy egyébb semmit mondó kép ( most komolyan az ilyen mit vár írjam le neki hogy hu de pacek csempék vannak a fürdőtökben) leírásba meg még kiirva az instaja persze.
Matchekkel nincs gond egy nap alatt felment 99+ra
Ha esetleg beszélgetünk felszívódik érdekes módón mindig randi előtt pár nappal.—> közös tulajdonságuk sokszor az ex barátjukat megemlíteni szóval ebből ítélve csak ilyen lelki beteg egó nővelő hulladék akad már csak ezen az appon?
Én tavaly nyáron próbáltam először a tindert és mindenkinek visszaírtam aki normális volt. Aztán amikor azt éreztem, hogy ebből sajnos nem lesz semmi, akkor megmondtam neki normálisan és ezt mindenki értékelte is. Itt ismertem meg a párom akivel minden tökéletes, óriási a szerelem mindkettőnk részéről szóval én nagyon hálás vagyok a tindernek amiért összehozott vele.
Vannak még normális lányok a tinderen szerintem, bár az biztos, hogy ritka. :)
Ritka.
Sajnos mindkét nemből vannak olyan emberek akik miatt ilyen felszínes lett a világ.
Van olyan társkereső oldal ahol kiszűrik a komolytalan embereket?
Hát úgy látom akkor ahány ember annyi féle probléma. Én örülnék ha találnék valaki komolyat.
Nekem csak néhány első randira futotta. Komolyságot nem találtam.
Megtettem amit tudtam, ennél jobb már nem leszek. Talán csak a nőknek már más fajta férfiak jönnek be.
borzalom mi van tinderen nok teren... az egyiket meg be is avattam a titkos millio forintos talalmany-otletembe. Egy létra, a pókoknak, hogy kitudjanak mászni a fürdőkádból. Es tobbet nem irt vissza... szerintem mar reg levedette, es eladta az alban maffianak >.>
Lehet nem ezt a viselkedest varjak egy 28 evestol, de konyorgom, mi ertelme van elni az eletet ha teljesen elfelejtunk szorakozni? :D Aki meg tok jo arc, az alt vagy kover vagy ronda, HABAR! szerintem smink meg retusalas nelkul a "jo" nok ugy 80%-a vagy full atlagos, vagy tiszta ronda lenne... Jo mondjuk annyit en is kamuztam a kepemen, hogy a kezemben egy hutotaskat tartok hogy feszuljon a karom, persze csuklo felett lett fotozva, de istenem, ez legalabb valodi :D
Köszi a pók létrán jót nevettem :D
Ezzel a 80%-al is teljesen egyet értek.
Ha valaki jó arc legalább egy barátot már találtál.
Nálam a vastag kar sem jött be pedig én edzek szóval trükköznöm se kell hozzá. Ilyen az élet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!