Van normális nő tinderen?
Ez az app már használhatatlan a másik nemnek köszönhetően.
A leghányadékabb nő már játsza ott a királynőt mert ráírnak egy nap 5-en. El várják a kreatív kezdést ki írják hogy szia mizuval ne is próbálkozz de az összes képe kb az hogy felvan ba*va a pi*saja a fürdőszoba bútora vagy egyébb semmit mondó kép ( most komolyan az ilyen mit vár írjam le neki hogy hu de pacek csempék vannak a fürdőtökben) leírásba meg még kiirva az instaja persze.
Matchekkel nincs gond egy nap alatt felment 99+ra
Ha esetleg beszélgetünk felszívódik érdekes módón mindig randi előtt pár nappal.—> közös tulajdonságuk sokszor az ex barátjukat megemlíteni szóval ebből ítélve csak ilyen lelki beteg egó nővelő hulladék akad már csak ezen az appon?
Egy nap alatt 99+ match? Brad Pityu vagy 20 évvel fiatalabb kiadásban? :D
Átlagnál jobban nézek ki, viszonylag megnyerő külsővel, de nekem bő 1 hét volt, mire elértem ezt a számot.
Amúgy a kérdésedre válaszolva igen, vannak normális csajok és nem csak qrvák, bár olyan 70%-uk tényleg az.
Bocsánat egy nap alatt 99+ a like.
Sajna akkor én megtaláltam a 70% 100%-at 😂
Matchekre nem mentem rá inkább kevesett húzogatok hogy ne kavarodjak bele az emberekbe régebben is volt tinderem és már nem tudtam kivel mit beszélek
Normális csaj vagyok, ápolt, igényes, csinos, és komoly kapcsolatot keresek. Pont ezért találok sokkal nehezebben társat. Rengeteg a komolytalan, szórakozni, vagy csak szexelni vágyó fiú, esetleg a buta, primitív.
Viszont javasolnék: hiába vagy ezek szerint helyes gyerek, ilyen írásképpel egy értelmes lánynál mész a kukába.
Be, ki, le, fel, meg, el, át, rá, ide, oda, szét, össze, vissza mindig egyben. Ékezetek, vesszők, tagolás.
Egy értelmes, valamire vágyó nő kapásból ghostingol, vagy unmatchel ezek láttán, ne haragudj.
Egy szellemes kezdést pedig megírhatsz előre sablonként, és mehet minden lányra ugyan az. A sziamizu szörnyen ócska, akárcsak a "szia".
Valami olyasmi, hogy "Szia kedves ismeretlen! Norbi vagyok, és szívesen megismernélek, ha neked is lenne kedved beszélgetni. Kérdeznék is rögtön valamit: ha bárhová elteleportálhatnál, mi lenne az a hely? :) "
Vagy bármi hasonló pár sort, amiben egy általános kérdés van.
""Szia kedves ismeretlen! Norbi vagyok, és szívesen megismernélek, ha neked is lenne kedved beszélgetni. Kérdeznék is rögtön valamit: ha bárhová elteleportálhatnál, mi lenne az a hely? :)"
Normális csajnak tűnsz, de szerintem ez a kezdés borzalmas lenne a nőknek. Inkább valami lúzernek néznének. Hasonlókat olvastam már itt gyakorin, hogy kérdezi a pali, jó e ez, és a csajok kiröhögték, szétoltották. De egyébként amikor naiv fiú voltam, én is ilyeneket írtam először.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!