Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van normális nő tinderen?

Van normális nő tinderen?

Figyelt kérdés

Ez az app már használhatatlan a másik nemnek köszönhetően.

A leghányadékabb nő már játsza ott a királynőt mert ráírnak egy nap 5-en. El várják a kreatív kezdést ki írják hogy szia mizuval ne is próbálkozz de az összes képe kb az hogy felvan ba*va a pi*saja a fürdőszoba bútora vagy egyébb semmit mondó kép ( most komolyan az ilyen mit vár írjam le neki hogy hu de pacek csempék vannak a fürdőtökben) leírásba meg még kiirva az instaja persze.

Matchekkel nincs gond egy nap alatt felment 99+ra

Ha esetleg beszélgetünk felszívódik érdekes módón mindig randi előtt pár nappal.—> közös tulajdonságuk sokszor az ex barátjukat megemlíteni szóval ebből ítélve csak ilyen lelki beteg egó nővelő hulladék akad már csak ezen az appon?

2021. márc. 17. 20:01
1 2 3 4
 1/39 anonim válasza:

Egy nap alatt 99+ match? Brad Pityu vagy 20 évvel fiatalabb kiadásban? :D

Átlagnál jobban nézek ki, viszonylag megnyerő külsővel, de nekem bő 1 hét volt, mire elértem ezt a számot.

Amúgy a kérdésedre válaszolva igen, vannak normális csajok és nem csak qrvák, bár olyan 70%-uk tényleg az.

2021. márc. 17. 20:07
 2/39 anonim válasza:
nem tudom mert engem csak rondák/öregek jelölnek
2021. márc. 17. 20:23
 3/39 A kérdező kommentje:

Bocsánat egy nap alatt 99+ a like.

Sajna akkor én megtaláltam a 70% 100%-at 😂

Matchekre nem mentem rá inkább kevesett húzogatok hogy ne kavarodjak bele az emberekbe régebben is volt tinderem és már nem tudtam kivel mit beszélek

2021. márc. 17. 20:24
 4/39 anonim válasza:
Képek alapján már jól lehet szűrni, hogy ki milyen lehet. Aztán a beszélgetés során elég hamar ki is derül ez. Persze kivétel mindig van, nálam is volt egy csaj, aki nem akart megnyílni, nagyon zárkózott volt, amolyan szüzike, aztán miután jobban megismertük egymást kiderült, hogy egy vadmacska, aki elég sok dologra nyitott. :D
2021. márc. 17. 20:28
 5/39 anonim válasza:
Nálam nincs match, csak mikor nagy ritkán felajánlja a találd ki ki lájkolt lehetőséget. Eddig összesen 2 csajjal beszéltem, de semmi nem lett belőle. És van kb összesen 5 lájkom. De Badoo-n sincs, és sehol, igazából akiket én kedvelek azok engem nem kedvelnek, de egy szint alá nem megyek, inkább maradok szingli. Szerintem átlagos kinézetű ,testalkatú ember vagyok, de mivel sok ilyen ember van a csajok bőven tudnak válogatni, ki az aki egy picivel is jobb a másiknál. Én mondom, hogy még eljön a luvnyák kora, mert egy idő után már csak annak lesz értelme. A genetikai csodák meg párosodjanak, és vigyék tovább a nemzedéket.
2021. márc. 17. 20:37
 6/39 anonim válasza:
Van! De átlag felettinek kell lenned, hogy megkaphasd :/
2021. márc. 17. 20:38
 7/39 anonim válasza:
Nem tudom, nem szoktam tinderezni. De szerintem ott is ugyanaz lehet a felhozatal, mint máshol: semmi. Ugyanazt tudnám elmondani, mint amit az 5-ös kolléga, átlagos fasziként esélyed sincs sehol. Próbáltam több társkeresőt is, de lehangolóak az eredmények. Facebook Társkeresőn pl. még egyetlen csaj sem szívezett vissza, Badoo-n már legalább igen (egy), de aztán ő sem reagált, amikor írtam neki. Amúgy ott is jórészt cigánylányok nézik meg a profilomat, meg egy-két 40 körüli, kicsit kivénhedt nő (én 36 vagyok), de ennél többre nem mentem. Ha csak úgy írtam 1-2 csajnak, akkor sem válaszoltak, pedig normális voltam. Sajnos tényleg az van, hogy a nők igényszintje a csillagos egekben van, hiszen válogathatnak a jobbnál jobb pasik között.
2021. márc. 17. 20:55
 8/39 anonim válasza:

Normális csaj vagyok, ápolt, igényes, csinos, és komoly kapcsolatot keresek. Pont ezért találok sokkal nehezebben társat. Rengeteg a komolytalan, szórakozni, vagy csak szexelni vágyó fiú, esetleg a buta, primitív.

Viszont javasolnék: hiába vagy ezek szerint helyes gyerek, ilyen írásképpel egy értelmes lánynál mész a kukába.

Be, ki, le, fel, meg, el, át, rá, ide, oda, szét, össze, vissza mindig egyben. Ékezetek, vesszők, tagolás.

Egy értelmes, valamire vágyó nő kapásból ghostingol, vagy unmatchel ezek láttán, ne haragudj.

Egy szellemes kezdést pedig megírhatsz előre sablonként, és mehet minden lányra ugyan az. A sziamizu szörnyen ócska, akárcsak a "szia".

Valami olyasmi, hogy "Szia kedves ismeretlen! Norbi vagyok, és szívesen megismernélek, ha neked is lenne kedved beszélgetni. Kérdeznék is rögtön valamit: ha bárhová elteleportálhatnál, mi lenne az a hely? :) "

Vagy bármi hasonló pár sort, amiben egy általános kérdés van.

2021. márc. 17. 20:58
 9/39 anonim válasza:
#8: Ezzel az a gond, hogy sokszor a normális levelekre sem reagálnak a nők. Én pl. megírtam az illetőknek, hogy szívesen megismerném őket, és próbáltam egyedire szabott üzenetet írni, pl. akinek a nicknevéből le lehetett szűrni, hogy szeret olvasni, annak ezzel kapcsolatban is írtam, volt, akinek a természetben készült képére kérdeztem rá, hogy hol fotózták, de semmi reakció. Nyilván benne van a pakliban, hogy nem tetszhetek mindenkinek, csak azt tapasztaltam, hogy sokszor azt sem értékelik, ha nem "mizu"-val vagy dickpickel indítasz.
2021. márc. 17. 21:08
 10/39 anonim válasza:

""Szia kedves ismeretlen! Norbi vagyok, és szívesen megismernélek, ha neked is lenne kedved beszélgetni. Kérdeznék is rögtön valamit: ha bárhová elteleportálhatnál, mi lenne az a hely? :)"

Normális csajnak tűnsz, de szerintem ez a kezdés borzalmas lenne a nőknek. Inkább valami lúzernek néznének. Hasonlókat olvastam már itt gyakorin, hogy kérdezi a pali, jó e ez, és a csajok kiröhögték, szétoltották. De egyébként amikor naiv fiú voltam, én is ilyeneket írtam először.

2021. márc. 17. 21:10
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!