Van normális nő tinderen?
Ez az app már használhatatlan a másik nemnek köszönhetően.
A leghányadékabb nő már játsza ott a királynőt mert ráírnak egy nap 5-en. El várják a kreatív kezdést ki írják hogy szia mizuval ne is próbálkozz de az összes képe kb az hogy felvan ba*va a pi*saja a fürdőszoba bútora vagy egyébb semmit mondó kép ( most komolyan az ilyen mit vár írjam le neki hogy hu de pacek csempék vannak a fürdőtökben) leírásba meg még kiirva az instaja persze.
Matchekkel nincs gond egy nap alatt felment 99+ra
Ha esetleg beszélgetünk felszívódik érdekes módón mindig randi előtt pár nappal.—> közös tulajdonságuk sokszor az ex barátjukat megemlíteni szóval ebből ítélve csak ilyen lelki beteg egó nővelő hulladék akad már csak ezen az appon?
8as vagyok!
Nem tudom, nekem hányingerem van a "Szia", "szia", Szia :) ", "Szia Nóra" valamint a "szia Nóra :)" verzióktól.
Marad a sziamilyennapodvolt, sziamiujsag, sziamijaratbanitt.
Szörnyű.
Nekem ha ennyit írna egy értelmes pali, összetenném a két kezem 🤷
Mármint annyit, amennyit én írtam.
Az pedig, hogy ki hol válaszok, mire, kérdéses. Ha olyan appon, oldalon, ahol bárkire ráírhat bárki, ott ez szerintem alap.
Csinos, normális lánynak tartom magam, és az ilyen "korlátlan appokon" nálam 5 évvel fiatalabbaktól kezdve egészen 40 évvel idősebbek is írnak szörnyű leveleket.
Én nem ítélek el senkit, de mindenkinek van otthon tükre. Most egy Quasimodo ne írjon már rá egy Scarlett Johanssonra, mert nevetséges. Rengeteg kimondottan csúnya férfi ír és válogatás nélkül ezeken az oldalakon a nőkre.
Aki tinderen, vagy egyéb, kölcsönös szimpátiát igénylő helyen ír, és nem kap választ, azt már furább. Vagy szörnyen gáz dolgot ír, és válaszra sem méltatja a másik, vagy pedig akkor a másiknál van a gond, hiszen elvileg a külső oké, plusz pár kedves sor... Szóval akkor ott egyértelmű a nem válaszoló a hibás.
Erre a kérdésre milyen választ vártál férfiként?
Nem kötekedni szeretnék!
"hát nagyon tetszettek a képeid, és gondoltam belájkollak, de amúgy a kigyúrt, 190es palik tetszenek"
Vagy "Hát igazából mindenkit jobbra húztam, de a kék szemű, nagydumás srácokra bukom", vagy "Nagyon tetszettek a képeid, meg a biod, és pont egy olyan fiút képzelnék el magam mellé, mint te vagy, úgyhogy reméltem írsz majd"?
Kérdezték ezeket tőlem is már, és instant törlés volt a reakcióm. Ne én bókoljak már, hé. Nyilván azért ment jobbra, mert valami tetszett rajta.
De ez nem ilyen koldusos dolog, hogy kapsz egy kis alamizsnát (liekeot), majd hálálkodva megkérdezed, hogy történhetett ez a csoda.
#8 Sajnálom , hogy nem elégítettem ki most a helyesírás fétised.
Nyílván amikor ráírok egy vad idegenre összeszedettebben fogalmazok mint amikor ki írok egy kérdést gyakorira :)
Amit leírtál sablon kezdésnek kedves, aranyos, de ezzel a kezdéssel az én korosztályomba sajna a “szerencsétlen lúzer”kategóriába sorolnának a nők :)
#13 Erre csak annyit írnék, hogy talán el kéne gondolkoznod, hogy miért jön össze mindössze egy match egy ilyen appon.
Nagyzolás nélkül, 6 nap tinderezés után jártam 100 match felett.
Süt az önbizalomhiány, kétségbeesés abból, amit írsz.
Ha erőltetett, amit írtam (bár nem azt írtam, hogy ezt irhatod csak, hanem azt, hogy vagy bármi hasonló, apró kérdés legyen benne), akkor szerintem alkalmazd csak tovább a jól bevált szöveget ;)
#5 Teljesen igazad van abban, hogy húspiac, és a való életben annyival kevesebb esély van ennyire direkt ismerkedésre. De! Ott viszont nincs is ekkor önbizalom. Ott csúnya csaba nem fog odamenni szép sziszihez, mert látja, hogy nem egy kaliber, esélye se lenne.
Élőben sokkal könnyebb finoman jelezni, finoman visszautasítani, sokkal kevésbé sérül az emberünk ha a másik fél normális, és empatikus. Eltörpülnek valóban azok a dolgok, amik itt online viszont hatalmas figyelmet kapnak.
#13 Akkor már én is hozzáteszem a sajátom.
Igen, tudom, milyen levelet komponálni. Tudom, milyen fejtörés egyszerre humorosan, kedvesen, szexin írni.
Létezik olyan app, ahol a nők írhatnak csak először. Pontosan azért mentem fel oda, mert elegem volt a sok töketlen fiúból.
Volt nem egy, aki válaszra se méltatott. Megírtam így hát a következő egyedi leveleket nő létemre.
Szerintem azért 1-2 mondatot írni egy egy nőnek nem lehet akkora trauma, és teher. Ha pedig az, akkor nem kell ismerkedni.
Nem szeretnék sem komolyabb kritikát megfogalmazni a véleményed kapcsán, sem személyeskedni tovább, úgyhogy további jó párkeresést és szép estét kívánok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!