Csak nekem fárasztó Tinderezni?
23 fiú vagyok, nem mondom hogy egy top modell külsővel de szeretem magamat és elég jóképű is vagyok igy áltagosan nézve.
Tinderen néha semmi match néha meg jön azért be jó pár (valószinűleg az algoritmus spéci szabályai miatt) de életem során amig Tindereztem kb 500 csajjal beszéltem ami legalább 5+ párbeszéd volt és abból összesen csak 7-el tudtam ki menni és 1-el lett is valami.
4 éve használom de őszintén belefáradtam, mindenféle dumát ki próbáltam, őszinte humoros, direkt kicsit piszkálódo, volt minden, és volt negativ meg nagyon pozitiv visszajelzés is. De mindegy hogy mennyire sokat vagy keveset dumáltunk a valós találkát örökké mellőzték a lányok.
Tisztában vagyok hogy félnek meg sok a választás egy női fiokon de el gondolkoztam ma ezen hogy egyáltalán ők tesznek bármi effort-ot ebbe bele vagy tényleg én vagyok a hűlye hogy most igy pandémia alatt itt akarok ismerkedni?
Lehet vissza kellene menjek az utcára és elővegyem a tökeimet és leszólitsak valakit ott, még annak is több esélye van! :D
Kiartó vagy az biztos...
Nem hiszem hogy a lányok különösebben megerőltetnék magukat, elvégre nekik ez sokkal könyebben megy, feltölt 3 képet és kapnak 1 óra alatt 20+ likeot, fizetni meg nem fog egy ilyen applikációért amikor a szórakozóhelyekre ingyen vagy olcsóbban megy be
Unaloműzésre használják vagy olyan magasan vannak az igények ami kb. teljesíthetetlen (saját lakás, saját 5 évnél fiatalabb prémium márkás autó, legyen min. középvezető vagy sikeres vállalkozo, évente 2x tengerpari nyaralás és persze nézzen ki úgy mint egy alsógatya modell) mert ugye a való életben nem találnak ilyet (vajon miért?)
Külföldön valamivel nyitottabbak ilyen téren, ott tényleg nem gondolkodja senki túl ezt a tinderezést, arra használják amire kitalálták: gyors dugipartnert keresnek
Én is többször találkoztam ilyennel, megy egy pár napig a chatelés aztán irány fb/instára és ha találkozni szeretnék vele akkor leráz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!