Milyen feladatokkal fárasztod le a kutyádat agyilag?
Figyelt kérdés
Nyáron, ősszel sokkal többet kirándultunk, mint most. A kutya is utálja az esőt, szelet, hideget és én se vagyok oda érte, így csak a minimális séta van, az is 4-5 km. Kinti-benti, de mostanában csak pisilni, kakilni megy ki, ha süt a nap, kiül az ajtó elé, de ennyi. Olyan feladatokra lennék kíváncsi, amit akár bent is lehet gyakorolni. Keresős feladat, az eddig tanultak gyakorlása, házilag eszkábált akadálypálya. Még írnátok hasonlókat?2021. jan. 31. 04:17
2/8 anonim válasza:
Új trükkök tanulása, ételmegtagadásos feladatok (amikor jutit teszel a fejére/mancsára, de csak akkor veheti el, ha azt mondod).
3/8 anonim válasza:
En vettem neki esokabatot,telikabatot. Azota gond nelkul jon esoben is. O se akart kimenni a lakasbol mar osszel.
4/8 anonim válasza:
Miert farasztanam le a kutyamat? :) En szeretem a kutyam. Azt csinal amit csak akar ... nem farasztjuk egymast, jol elvagyunk magunkban :)
5/8 anonim válasza:
Mi most vargánya keresést tanulunk :) nyárra remélem segít majd a gyűjtésben.
6/8 anonim válasza:
Agyilag????heeh kutyát agyilag🤣🤣
7/8 anonim válasza:
Közgazdaságtant kell tanulnia 4-től 8-ig.
8/8 anonim válasza:
Szobába elrejtek falatokat, és mondom neki, hogy "keresd". Parancsolgatok neki mindenfélét jutifaliért. Ha ez sem elég berakom neki a barátok köztöt vagy a való világot, mónika showt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!