2 éves kutyával még el lehet kezdeni igp feladatokat?
Egy éves kora előtt eleve nem tréningeznek munkakutyát, az alap parancsokat leszámítva.
Ha úgy látod, hogy a kutya igényli az ilyen foglalkozást, szerintem simán, nem vagytok annyival lemaradva. 2 éves, nem 12. :)
Szerintem egy kutyával foglalkozni, tanítani sosem késő :)
Én is egy kóborkát fogadtam be, kb két éves volt akkor ő is, elkezdtem vele agilitizni és bár az elején sokkal több munka volt vele, mint a többi kutyámmal, akik kölyökként kerültek hozzám, már nagyon szépen szerepel a versenyeken, a kicsi kortól tanított kutyák között is.
Szerintem kezdd el és majd meglátod, hogy érdemes-e folytatni. Kapcsolatépítés szempontjából szerintem mindenképp jót tesz :)
Miért, mi a nem hobbi szint?
Valaki komolyan bevetésre képzi a kutyáját?
Mert eddig minden kutyás, akit ismerek, mind azt mondta, azért lett ilyen meg olyan fajta kutyája, mert szereti a nyomkövetős-őrzővédős kutyás sportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!