Miért vannak hülye emberek? Értem én, hogy tanulni unalmas, meg fárasztó, meg egy csomó érdekesebb dolog van annál az emberek számára, de egy hülyét nem zavarja az, hogy hülye?
Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 14:30
1/9 anonim válasza:
Nem. Fogalma sincs az alanynak, hogy mennyire ostoba. Nem véletlenül létezik: [link]
2/9 A kérdező kommentje:
De csak nem minden hülyének van ez a "betegsége"
2021. febr. 28. 14:35
4/9 A kérdező kommentje:
Értem, de ha nem minden hülyének van ez a betegsége, akkor azokat, akiknek nincs ilyenjük, nem zavarja, hogy hülyék?
2021. febr. 28. 15:11
5/9 anonim válasza:
De.
Létezik olyan elmebeteg, aki tudja ezt magáról, és zavarja is.
6/9 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem változtat rajta? Tudom nem egy pillanat de akkor is.
2021. márc. 1. 10:54
7/9 anonim válasza:
De, változtat.
Gyógykezelés alatt áll, az sajnos lassú.
8/9 anonim válasza:
Legtöbben úgy gondolják, hogy mindent ők tudnak jól
9/9 SZTANN válasza:
Aki tudja magáról, az már nem is annyira hülye ...
változtatni is lehet, de akaraterőt igényel.
Aki meg tényleg nagyon sötét, az sajnos nem tudja magáról, sőt! Az mindenkinél okosabbnak képzeli magát. És ezen sajnos nem akar változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!