Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem tudok senkivel sem...

Miért nem tudok senkivel sem megismerkedni komoly párkapcsolat céljából? 23/F

Figyelt kérdés
Májusban leszek 24 éves. Egerben élek 185 centi magas 70 kilós átlagos testalkatú srác vagyok. Van 2 autóm. Van érettségim és szakmám is. Ápolt külsejű vagyok, mindig odafigyelek a külsőmre és adok a megjelenésemre. Miért nem sikerül senkivel sem eljutni nem, hogy a párkapcsolatig, de mégcsak a találkozásig se? Kedves vagyok a lányokkal. Sokat bókolok. Mi lehet a gond? Egerben élek. Se a városban se a környéken (szomszédos városokban, falukban) nem találok 1 normális lányt sem akinek annyira bejönnék, hogy találkozna velem. De miért? Mi lehet a gond? Segítsetek légyszi!!!

2021. febr. 13. 16:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/84 anonim válasza:

67-es válaszoló voltam és látom 74-es elismerte, amit írtam.

Ahogy van egy Tirpa számban is ez a mondás "a magad fajtákat a karma mindig p*cs*n rúgja.

2021. júl. 28. 18:54
 82/84 A kérdező kommentje:
Mit csináljak másképp, hogyan ismerkedjek lánnyal?🤔
2021. aug. 21. 15:51
 83/84 Janika1177 válasza:
Én nem sokára 36 leszek, és hasonló cipőben járok. Manapság a nők azt keresik hogy magas legyen, sportos és vastag legyen a pénztárca. Na meg az hogy jó képű legyen. Engem most 2 nő is elutasított. Egyik azért mert nem jött be neki az illatom, a másik meg a magasságom miatt. Én csak170 cm magas vagyok és neki magasabb kell. Hát én nem vagyok se egy Adonisz, autóm sincs, de házam van, meg némi spórolt pénzem és ennyi.
tegnap 14:29
 84/84 Janika1177 válasza:
Folytatom.. én a 83-as... Még egy gondolat: Én csak a filmek nézésébe, zene hallgatásba, munkába és a számítógépezésbe ölöm a bánatom.
tegnap 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!