Miért nem tudok senkivel sem megismerkedni komoly párkapcsolat céljából? 23/F
Hmm a válaszodból ítélve elég hisztis vagy :D
Tisztázzunk pár dolgot xD
1: Már az elején leírtam hogy NEM ismerjük a személyiséged
2: TE kérdezted hogy miért nem jutsz el senkivel a találkozásig, mit gondoltál olyat fogunk írni hogy cuki vagy és kedves? Hibát keresel magadban hogy miért nem sikerül, nem értem miért hisztizel :D
3: Ha a nőkkel még egy találkozásig sem tudsz eljutni nem hogy kapcsolatig akkor gondolj bele, elég valószínű hogy a személyiséged a gond ;)
#2 és 4 vagyok
A legutóbbi válaszodból is kiderül hogy te vagy a gyerekes. Ne támadj le, neked próbálok segíteni :D
Ezen kéne változtatnod
Maximum a 10 évesek mondanak olyan beszólásokat mint “Olyan csúnya vagy hogy anyukád zsákban hordott óvodába”
Borzalmas XD
Sajnálom de szerintem sok nő nevében beszélhetek, ilyen senkinek sem kellene. Próbáld meg elfogadni a kritikát és ne másokat támadj főleg úgy hogy te tetted fel a kérdést hogy mi lehet a gond
És te hogy beszélsz róla? :D
Egyébként mégis mit gondoljon? Te írtad hogy nem akarnak veled az emberek találkozni
De, harmadszorra is elmondom: TE tetted fel a kérdést, egyértelműen pozitív tulajdonságot egy ilyen kérdésre nem fog írni senki!
Ráadásul oda írta hogy valószínűleg.
Én viszont továbbra is azt mondom hogy hisztis vagy és ilyen viselkedéssel senki sem fog bírni melletted hosszú távon megmaradni. Változtass ezen és máris sokkal könnyebb lesz az ismerkedés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!